Inspira

Leiderschapsprogramma:

De kracht van het onbewuste

‘Het in beheer krijgen van je ego en je ware potentieel benutten’

Versterk je leiderschap vanuit je essentie

In dit leiderschapsprogramma leer je hoe je dichtbij jezelf blijft, waar je ook bent. Als je vanuit je essentie je leven wilt leiden, als je je ware kracht wil vrijmaken, dan is deze training iets voor jou.

Waarom is dit leiderschapsprogramma NU belangrijk?

We leven in een tijd waarin alles veel sneller gaat, complexer en dynamischer wordt. Dit leidt tot een hoge mate van onvoorspelbaarheid en onzekerheid. Er is geen eenduidig antwoord. Ratio en beheersing zijn niet meer voldoende om effectief te leiden. Adaptief vermogen is cruciaal, net zoals trouw blijven aan jezelf. In deze tijd is een hoger bewustzijn nodig om goed te kunnen leiden.

De inspirerende leiders van dit moment zijn in staat angst en onzekerheid om te zetten in vertrouwen. Ze zijn bewust van zichzelf en hebben transformationeel vermogen. Ze zetten zichzelf in als instrument en krijgen daarmee de kracht van het collectief vrij. Niet door het juiste antwoord te geven, maar door de goede richting te wijzen en zichzelf te laten zien.

Vanuit hart en ziel leidinggeven

Wat is het resultaat ?

* Je krijgt meer zicht op de diepere lagen in jezelf en op je primaire reacties.

Je doorleeft blokkades die je potentieel versluieren.

Je leert hoe je kunt blijven leiden vanuit je hart.

Je leert op je eigen grond te blijven en de ander op zijn grond te laten.

Je persoonlijke kracht, je vermogen tot verbinden en je impact nemen toe.

Testimonial
“Portugal was een fantastische, maar erg onverwachte ervaring voor mij!  De getalenteerde trainers waren onvoorstelbaar goed; vanuit hun eigen kracht en ik-wezen waren ze in staat de gehele groep van deelnemers naar een hoger energie te bewegen, en iedereen een individueel ervaring mee te geven. Ik heb ook ontzettend veel geleerd van de andere deelnemers; iedereen neemt z’n eigen energie mee, en dat is erg indrukwekkend om van zo dichtbij te ervaren, en elkaar te helpen waar dat kan.”
~ Marc-Jan den B.
Groepsproces

Wij laten een bijzonder groepsproces ontstaan, waarin we gaan oefenen met leren van elkaar, geven en nemen en confronteren. We geven samen het programma vorm zodat je inzicht krijgt hoe je het potentieel van een groep vrij kunt krijgen.

Aandacht en reflectie

Het leiderschapsprogramma vindt plaats op een inspirerende locatie zodat iedereen volledig aandacht kan besteden aan het eigen doorleefproces. Daarnaast nodigt de prachtige natuur uit tot wandelen waardoor de omgeving jou ook maximale ruimte biedt tot reflectie op jouw ontwikkeling.

Benut jouw ware potentieel

Door te leven vanuit je essentie, neemt je innerlijke zekerheid en vertrouwen toe. Je leert meer vanuit je kern te handelen, je innerlijk vertrouwen groeit waardoor je juist in deze tijd succesvol kunt zijn. Zo vorm je jouw schade om tot jouw schat en kun je jouw ware potentieel ten volle benutten in je leven, zowel in je werk als in je privéleven. Over het geheel genomen ga je meer geluk ervaren.

Testimonial
“Ik ben me bewuster geworden van mijn pijn, ware verlangen, masker en (vlucht)gedrag. Een innerlijke reis die ik zelf ben aangegaan, maar gelukkig niet alleen. De groep, het groepsproces, de open vloer als werkvorm en de begeleiding van Annemarie en Karen waren voor mij onmisbare onderdelen van dit ultieme cadeautje aan mezelf!”
~ Peter C.
Testimonial
“Ik ben me nog bewuster geworden van mijn overlevingsdeel (streber), het ontstaan daarvan en de gevolgen ervan als ik me daardoor laat ‘bepalen’. Dit bewustzijn maakt me vrijer, zorgt voor ontspanning in het contact met anderen en mildheid naar mezelf. In plaats van heel hard mijn best te doen voor alles en iedereen, kan ik me nu in vertrouwen openstellen voor wat zich in het contact ‘ontvouwt’, waar ik dat eerder probeerde te controleren vanuit het ‘moeten’ en ‘het is niet goed genoeg’ van mijn streber.”
~ Hester B.
Lees meer testimonials

Praktische informatie

De deelnemers

Je mag ervan uitgaan dat de deelnemers al (enigszins) gevorderd zijn op hun pad ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling. Ben je nog niet bekend met Inspira, dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we gezamenlijk vast of het leiderschapsprogramma bij jouw ontwikkeling past. De maximale groepsomvang is 6 tot 9 personen, zodat iedereen voldoende ruimte en begeleiding krijgt bij zijn of haar proces.

Lokaties

De training in augustus en oktober wordt in Portugal gegeven in het plaatsje Almancil in Quinta da Calma.

In juni 2020 vindt het programma plaats in Siddeburen in The Land of Now.

Data:

14 tot en met 19 juni 2020 >> nog maar enkele plekken beschikbaar!
Thema: Vrijmaken van verborgen potentieel
Locatie: The Land of Now, Groningen

23 tot en met 28 augustus 2020  
Thema: Leven vanuit je essentie
Locatie: Quinta da Calma in Portugal

* 25 tot en met 30 oktober 2020
Thema: Trouw blijven aan jezelf.
Locatie: Quinta da Calma in Portugal

Investering:

Deelname aan het Leiderschapsprogramma in juni in The Land of Now ( Siddeburen, Groningen) kost € 2.950,-. Dit is inclusief intake en verblijf. Je verblijft 5 nachten in een eigen kamer met eigen douche en toilet. Aankomst zondagavond na het diner, vertrek vrijdagochtend na het ontbijt. Je verblijft op basis van volpension.  De accommodatie wordt via Inspira geregeld op basis van beschikbaarheid. Het vervoer regel je zelf.

Deelname aan het Leiderschapsprogramma in augustus en oktober in Quinta da Calma ( Almancil, Portugal) kost € 2.750,- . Dit is inclusief intake en verblijf in een eenvoudige kamer met gedeelde badkamer (upgrade naar comfortabele kamer met eigen badkamer en toilet kost € 200,- extra,  mini appartement met kitchenette en badkamer kost € 300,- extra).

De accommodatie wordt via Inspira geregeld op basis van beschikbaarheid. De vlucht boek je zelf. De kosten voor de vlucht en transfers zijn niet inbegrepen.

Voor particulieren geldt een aangepast tarief voor het Leiderschapsprogramma. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contacturen: 11 dagdelen.

Trainers
Annemarie Baltus
en Karen van Breemen

Lees meer over Annemarie


Lees meer over Karen
Locaties
Quinta da Calma
en The Land of Now

Lees meer over Quinta da Calma

Lees meer over The Land of Now

Wil je meer informatie of heb je vragen over de training De kracht van het onbewuste? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.