Inspira

Testimonials

Doorlopende ontwikkelgroep Inspira

“Ik ben deelnemer aan alle themadagen van de doorlopende ontwikkelgroep. Ik voelde tijdens de afgelopen maanden de behoefte groeien aan structureel en goed begeleid werken aan mezelf. De doorlopende ontwikkelgroep kwam daarom voor mij op het juiste moment. Ik ken Inspira uit een traineeship van enkele jaren geleden en vind de aanpak zeer fundamenteel en doortastend, met een hernieuwd perspectief en een bevrijd gevoel als resultaat. Ik wist dan ook meteen dat ik bij Inspira aan het juiste adres ben om mijn volgende stappen te zetten. Als ik aan de afgelopen themadagen terugdenk komen er een aantal woorden in me op: open, confronterend, liefdevol en warm. Ik ben tijdens de sessie goed gespiegeld door Annemarie en de deelnemers, met als resultaat dat ik op meer gebieden en mijn leven bewust ben en vrij kan worden. Heel fijn! Wat me verder opviel was de toewijding van alle deelnemers, waardoor de kwetsbare omgeving snel vertrouwd raakte en er in korte tijd echt diepgang werd bereikt. Aan potentiĆ«le deelnemers wil ik meegeven dat het helpt als je al enige stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling en hier graag mee verder gaat.”


“Tijdens het traineeship bij Achmea maakte ik kennis met Annemarie en een doorlopende ontwikkelgroep. Dit was toen met een vaste groep trainees. De afsluiting hiervan is inmiddels 3 jaar geleden en ik merkte dat ik weer toe was aan persoonlijke ontwikkeling. Ik zie veel voordelen in persoonlijke ontwikkeling met een groep. Je hebt dan te maken met een collectieve energie en kennis wat een grote toegevoegde waarde heeft. Het is heel bijzonder hoe snel je de diepte in duikt op een ontwikkeldag. Je kent de mensen niet, maar je voelt je veilig en vrij om te delen en je kwetsbaar op te stellen. Annemarie is hier natuurlijk de verbindende factor. Zij weet met haar scherpheid en zachtheid jouw onderbewuste naar boven te halen. Ik raad de ontwikkeldagen iedereen absoluut van harte aan.”


“Een aantal jaar geleden volgde ik als trainee een traject bij Annemarie wat mij veel heeft gebracht. Afgelopen voorjaar deed ik mee aan de mini-workshop ‘de Kracht van het Onderbewuste’ en ik realiseerde me dat ik het gemist had om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling met gelijkgestemden. Daarom heb ik me opgegeven voor de Doorlopende ontwikkelgroep Inspira. Wat hierbij belangrijk is dat je er open ingaat, omdat je er het meest uithaalt als je je kwetsbaar opstelt. Wat je zelf in staat bent aan de dag te geven, dat kun je er ook uithalen. Annemarie leeft deze norm: ze stelt zichzelf kwetsbaar op en geeft daarbij het goede voorbeeld voor anderen. Het is een laagdrempelige uitnodiging voor mensen om ook in te stappen. Er wordt weinig tijd besteed aan voorstellen, we doken gelijk de diepte in. Als je wat meer tijd nodig hebt, of zoekende bent naar wat er speelt is dat misschien lastiger. Mijn ervaring bij de themadag Maskers was positief. Ik heb er een mooi inzicht uitgehaald.”