Inspira

De Fontein, vind je plek

Als je je wilt verdiepen in de onderstroom van familiepatronen en zicht wil hebben hoe familierelaties doorwerken in jou, dan is De Fontein van Els van Steijn een aanrader. De patronen die in families vaak (onbewust) actief zijn, zijn enorm bepalend voor de uitdagingen waar wij in het dagelijks leven tegenaanlopen. Vaak zetten de patronen ons gevangen. Bovendien worden patronen van generatie op generatie doorgeven. Het is ontzettend belangrijk om de onderstroom in je eigen familie te kennen en de onverwerkte zaken op te lossen, zodat je vrij in jezelf kunt leven. Bovendien, en dat is voor mijzelf ook een enorme drijfveer geweest, wat is opgelost, geef je niet door aan de volgende generatie. Het boek de fontein geeft enorm veel inzicht over je vorming.

Aanrader!

~ Annemarie Baltus
14 maart 2022

Lees hier meer  boekrecensies 
Persoonlijke ontwikkeling
Wil je verder komen met je persoonlijke ontwikkeling? Inspira biedt verschillende trajecten (eventueel op maat) aan.     Lees verder
Volg Annemarie op:
twitter-grijs
facebook-grijs
linkedin-grijs

Inspiratiemail
Wil je geen artikel van Annemarie missen? Schrijf je dan in voor haar maandelijkse Inspiratiemail.     Aanmelden


inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over (één van) onze programma's? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.