Inspira

Intervisie

UP-coaching

‘Met gelijkgestemde mensen werken aan jezelf bij Inspira!’

Veel leiders willen doorgroeien naar een hoger niveau. Als je dat niet (alleen) op Ego kracht wilt doen, mag je in jezelf iets openen of doorontwikkelen naar een hoger niveau. Groei in termen van liefdevol leiderschap betekent dat je jouw innerlijke krachten versterkt en tegelijkertijd verzacht, zodat je in een krachtig en op macht gericht speelveld stevig blijft staan en je dicht bij jezelf kunt blijven. Je leert om de krachten te matchen en vanuit liefde te reageren. Hiermee overstijg je het niveau van het Ego en word je een leider die vanuit zijn Ware Zelf leidt, heelheid creëert in plaats van verdeeldheid en vertrouwen zaait in plaats van angst.

Wat is het doel van UP-coaching?

UP-coaching heeft drie primaire doelstellingen:

  1. Persoonlijke ontwikkeling: vrijmaken van onbenut potentieel en daarmee vergroten van persoonlijk impact & effectiviteit;
  2. Vergroten van inzicht in persoonlijke en bedrijfskundige vraagstukken: een dieper begrip wat er boven en onder water speelt;
  3. Doorgroeien naar een hoger niveau.

De UP-coaching heeft de vorm van intervisie. In een groepje van vier ambitieuze en gelijkgestemde personen versterk je je leiderschap.

Werkwijze en trainingsaanpak

Tijdens de intervisie wordt gewerkt aan het bewustzijn en het gedrag wat past bij een leider. Dit betekent dat je werkt aan en handelt naar datgene wat je wilt realiseren én wat er op dat moment is; dat wat goed gaat, dat wat beter kan, dat je actie onderneemt, je energie richt en anticipeert. Dat je echt bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen, in je kracht te gaan staan, te onderzoeken waar jij en/of de omgeving stagneert en daarin beweging krijgt. Er wordt gekeken naar kernpatronen van de deelnemer en van de organisatie en hoe deze patronen invloed hebben op de leiderschapskracht c.q. authenticiteit van de deelnemer.

Door je bewustzijn te vergroten kun je ook de context in de buitenwereld beter doorgronden, waardoor je leert, groeit en effectiever handelt: authentiek, eigenmachtig en verantwoordelijk. Meer impact, meer resultaat.

Testimonial
“Als ik aan de afgelopen themadagen terugdenk komen er een aantal woorden in me op: open, confronterend, liefdevol en warm. Ik ben tijdens de sessie goed gespiegeld door Annemarie en de deelnemers, met als resultaat dat ik op meer gebieden en mijn leven bewust ben en vrij kan worden. Heel fijn! Wat me verder opviel was de toewijding van alle deelnemers, waardoor de kwetsbare omgeving snel vertrouwd raakte en er in korte tijd echt diepgang werd bereikt.”
Meer Testimonials
De intervisie

De intervisie vindt drie keer per jaar plaats met een zorgvuldig samengestelde groep van vier personen. De deelnemers werken als leider in uitdagende omgevingen, hebben allemaal potentieel om door te groeien en zijn ervaren werkers aan zichzelf.

De voorbereiding van de intervisie wordt door een van de deelnemers gedaan in samenwerking met Annemarie Baltus. Zij maakt dan een programma op maat en begeleidt de intervisie.

Trainer:
Annemarie Baltus


Lees meer over Annemarie

Commitment en kwaliteit

Voor het slagen van een intervisietraject is commitment belangrijk. Je moet er echt willen zijn. Prioriteit geven en ruimte maken in je agenda. Als je dit niet wilt, dan kun je beter niet deelnemen aan de groep.

De kwaliteit van de intervisie hangt af van de mate van openheid. Ben je bereid om de vraag achter de vraag op te zoeken en durf je die te benoemen? Wil je de diepere waarheid vinden en naar buiten brengen? Durf je echt kwetsbaar te zijn. Die openheid geldt ook voor de feedback. Durf je open te staan voor datgene wat je misschien liever niet wilt horen?

De kwaliteit en diepgang van de intervisie maak je met elkaar.

Investering

De kosten voor deelname aan UP-coaching zijn:

€ 1.995,- voor 3 sessies (dagdelen)

(informeer naar de prijsafspraken en kortingen die van toepassing zijn via jouw werkgever).

Dit is inclusief verblijfskosten bij Inspira (koffie, thee, frisdrank, zoetwaren) en exclusief diner. Inspira is vrijgesteld van BTW.

Duur

De intervisie duurt een lange middag: van 13.00 tot 18.00 uur. Eventueel met aansluitend een diner.

Contacturen: 1 dagdeel

Niveau: HBO+

inspira contact
Belangstelling

De groepjes worden zorgvuldig samengesteld. Je kunt je aanmelden met een groep of je laten opnemen in een groep. Dit gebeurt geheel vertrouwelijk.

Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier

Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.