Inspira

Executive coaching

Van leiders wordt daadkracht en actie verwacht. Succesfactoren hierbij zijn timing en effectiviteit. Verbinding met mensen is belangrijk. Zuivere aandacht, focus en concentratie helpen je de goede dingen te doen. Leider zijn is niet altijd makkelijk, maar daar waar het stagneert ligt jouw kans. Je kunt naar inzicht zoeken en jezelf ontwikkelen.

Executive coaching

De coaches van Inspira hebben een scherpe waarneming. Zij spiegelen en zoeken samen met jou naar de essentie achter de stagnatie. Daardoor creëer je bewustzijn. Patronen die jou dwarsliggen worden helder. Deze patronen ontnemen je de ruimte om te laten ontstaan wat jij echt wilt en wat goed is voor het geheel. Door zicht te geven op deze patronen ontstaat de mogelijkheid van kentering. Door anders te kijken verschuift ook je zienswijze. Een dergelijk inzicht leidt vrijwel automatisch tot actie en schept meer verbinding. Inzicht en handeling worden één.

De effecten voor jou zijn innerlijke rust en echt plezier. Je neemt precies en zuiver waar. Je bent toegewijd aan jezelf en kunt ook in moeilijke situaties integer handelen. Je geeft anderen ruimte toegewijd te zijn aan zichzelf.
Het hoofdthema van de coaching is leiderschap, verbinding en het creëren van resultaat.

Testimonial
“Je hebt me veel van mijzelf laten zien. Je liet me nergens mee wegkomen en prikte net zo lang tot we bij de kern van het probleem waren. Vooral de brug van de mens naar het werk was fijn. Elke sessie was weer anders, steeds gingen we zo diep als op dat moment kon.”
~ Lydia Freië
Zilveren Kruis | Finance & Risk

“Wie te lang wacht verspeelt zijn kans,
wie te vroeg handelt zijn kracht.”

Machiavelli

Regelmatig terugkerende thema’s bij onze coaching zijn:

  • Integriteit versus resultaat
  • Authenticiteit en impact in je omgeving
  • Kracht en kwetsbaarheid
  • Innerlijke rust
  • Volgen van je innerlijke kompas
  • Voelen dat je stagneert op verschillende gebieden
  • Hanteren van besluitvormingsprocessen
  • Ik heb zoveel mogelijkheden, maar….wat wil ik écht?
  • Inspiratie vinden bij jezelf en inspiratie genereren in je omgeving
Testimonial
“De overwoekerde tuin werd aangepakt. Het dode hout weggesnoeid, het gras geverticuteerd, nieuwe bloemen geplant. Het werd weer licht in de tuin en alles kwam tot ontwikkeling. “Hé, kijk nou, nooit gerealiseerd dat dit ook in de tuin staat!” En het mooie van deze hovenier? Zij laat haar gereedschappen bij je achter.”
~ Wim van Veen
Thio Pharma, hoofd P&O
Lees meer testimonials

Wil je meer informatie of heb je vragen over een mogelijk coachingstraject voor mensen binnen jouw organisatie? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier    Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.