Inspira

Inspira Live Online

Nieuwe data Live Online

vrijdag 3 mei 2024

vrijdag 14 juni 2024

vrijdag 30 augustus 2024

Elke eerste vrijdag van de maand van 09:00 - ca. 10:00 uur

Thema: ‘De Kracht van Afwijzing’

Afwijzen, we doen het allemaal. We worden ook regelmatig afgewezen. Als we met kracht een ander afwijzen, dan wijzen we in essentie onszelf af. En als we onszelf afwijzen, wijzen we de kracht van de ander af. Het is de kunst om waarde te geven aan wat waarde heeft en de aandacht te verleggen naar onze kwetsbaarheid. We kunnen afwijzing benutten als moment van reflectie en groei. Van afwijzing kunnen we leren om waarde te geven aan onszelf en aan anderen. We kunnen afwijzing zien als een innerlijk pad naar liefde. Wie wil dat nou niet?

We gaan tijdens deze live online sessie in gesprek over het de Kracht van Afwijzing. Na een korte inleiding, krijg je reflectievragen aangevuld met theorie en een begeleide meditatie/visualisatie.

Datum: vrijdag 3 mei 2024
9.00 uur tot ca. 10.00 uur

Thema: ‘de Kracht van Afstemmen’

Wij zijn als sponsen afgestemd op onze omgeving. Het richten op onze omgeving en daar goed op afgestemd zijn is essentieel voor onze overleving en voor het krijgen van liefde. Vaak hebben we niet eens door dat we dat doen. Door het ontwikkelen van ons bewustzijn kunnen we gaan ervaren waar we op zijn afgestemd. Op anderen of op onszelf. De kunst is om zowel op je omgeving als op jezelf afgestemd te zijn. We gaan aan de slag met het juiste evenwicht tussen afgestemd zijn op jezelf en afgestemd zijn op je omgeving. Zodat je precies in het midden aanwezig kunt zijn. Daar waar alles samenvalt!

Datum: vrijdag 5 april 2024

Thema: ‘Leven vanuit een Hartgedragen bewustzijn’

Wie wil dat nu niet, leven vanuit het bewustzijn van het Hart. Heel vaak wordt bewustzijn ook gebruikt vanuit het Ego. Omdat je wilt winnen of niet wilt verliezen, omdat je in control wilt zijn of de harmonie wilt bewaren. Wanneer gaat het leven vanuit het Hart, bij jou over naar het leven vanuit je Ego en hoe keer je weer terug? En waarom zou je dat willen? Wat zijn de consequenties van leven vanuit een Hartgedragen bewustzijn?

In deze live online sessie krijg je daar antwoord op.

Datum: vrijdag 1 maart 2024

Thema: ‘Versnellen door te vertragen’

Het is een uitspraak die je tegenwoordig best vaak tegenkomt. Maar wat kun je ermee? Wat betekent dat eigenlijk, versnellen door te vertragen. Is vertragen hetzelfde als wachten? Maak je ruimte door te vertragen? Verdiep je als je vertraagt? Wat is het nut van vertragen? Zijn er verschillende manieren van vertragen. Kortom: hoe kun je vertragen voor jou laten werken? In deze live online sessie krijg je daar antwoord op.

Datum: vrijdag 2 februari 2024

Thema: ‘Waar ga jij je wezenlijk mee verbinden?’

We gaan het in deze Live Online hebben over waar jij je wezenlijk mee wilt verbinden.

Stel de hele wereld zit op jou te wachten. Waar zou jij je dan mee verbinden? Wat zou je willen geven? Aan wie? Waar zit zingeving voor jou? We gaan tijdens deze live online sessie in gesprek over hoe jij verbinding maakt.

Live sessie: Waar ga jij je wezenlijk mee verbinden door Annemarie Baltus op 5 januari 2024

Thema: ‘Leven vanuit je essentie’

In deze Live online gaan we het hebben over keuzes maken die bij je passen. Trouw blijven aan je innerlijke kompas. Wat is wezenlijk belangrijk voor jou en wat niet? Hoe blijf je trouw aan jezelf in een omgeving die steeds meer van je vraagt? We gaan tijdens deze live online sessie in gesprek over hoe te leven vanuit je essentie

Live sessie: ‘Leven vanuit je essentie’ door Annemarie Baltus op 1 december 2023

Thema: ‘Het nut van oude pijnen voelen en loslaten’

In deze Live online gaan we het hebben over het nut van oude pijnen voelen en loslaten. We hebben allemaal last van oude pijnen, soms zijn we er ons niet eens van bewust. Op de automatische piloot zorgen we ervoor dat we niet naar gebieden hoeven in onszelf waar deze oude pijnen zijn opgeslagen. We zitten dan in onze overlevingsstrategieën zoals perfectionisme, pleasen en zijn we niet helemaal in contact met onszelf.

Door het voelen van oude pijnen komen we meer in contact met onszelf en wat we echt willen. Zo krijgen we meer regie op ons eigen leven. We gaan tijdens deze live online sessie in gesprek over het nut van je oude pijnen voelen en het loslaten daarvan.

Live sessie: ‘Het nut van oude pijnen voelen en loslaten’ door Annemarie Baltus op 3 november 2023

Thema: ‘Kwetsbaarheid als kracht: verbinding met je innerlijke kind’

Als wij ons verbinden met innerlijke kinddelen en daar met ons volwassendeel regie opvoeren, wordt het leven een stuk leuker, heler en compleet. We vergroten ons levensplezier als we weer naar de onbevangenheid als kind terug kunnen. We gaan tijdens deze live online sessie in gesprek over de relatie tussen je innerlijke kind, kwetsbaarheid en kracht. We wensen je weer veel kijk- en luisterplezier!

Live sessie: ‘Kwetsbaarheid als kracht: innerlijk kind’ door Annemarie Baltus op 1 september 2023

Thema: ‘Afstemmen op je innerlijke levensmelodie’

Ben jij afgestemd op je innerlijke levensmelodie? Luister jij naar je innerlijke levensmelodie? Wat betekent dit precies? Hoe voelt het als je je afstemt op de levensmelodie van je hart?

Als je bent afgestemd op de levensmelodie van je hart, dan leid je een vervullend leven. Een inspirerend en levendig bestaan. Met de basis in je hart. Wie wil dat nou niet?

We gaan tijdens deze live online sessie op zoek naar jouw levensmelodie. En kijken wat er voor nodig is om die te volgen. 

Na een korte inleiding, krijg je reflectievragen aangevuld met theorie en een begeleide meditatie/visualisatie.

Datum: vrijdag 2 juni 2023

Thema: ‘Gezonde en ongezonde schuld’

Schuld is een zeer belangrijk thema in ons leven. We kunnen ons schuldig voelen over van alles en nog wat. Sommige mensen voelen helemaal geen schuld. Schuld en verantwoordelijkheid horen bij elkaar. Als je onschuldig wilt blijven, kun je geen verantwoordelijkheid nemen. Schuld nemen kan enorm bevrijdend zijn. Omdat je dan erkent wat je verkeerd hebt gedaan of wat jouw aandeel was. Wat is schuld precies? Wat is onschuld? Wat is het onderscheid tussen gezonde en ongezonde schuld?

Na een korte inleiding, krijg je reflectievragen aangevuld met theorie en een begeleide meditatie/visualisatie.

Datum: vrijdag 5 mei 2023

Thema: ‘De innerlijke criticus: vriend of vijand?’

Wij hebben allemaal verschillende primaire stemmen in ons hoofd. Eén van die stemmen is de innerlijke criticus. Het is een stem die je afwijst en bekritiseert. Deze stem komt als je je niet op je gemak voelt in de buitenwereld. Het kan zijn dat het om je werkprestaties gaat, maar ook dat je wordt afgewezen als mens. De kern van de innerlijke criticus is, is dat het nooit goed genoeg is. Hij rust even bij een succes, maar bij de eerste beste hobbel, steekt hij weer de kop op. Het is niet mogelijk om zo perfect te worden dat de innerlijke criticus voor altijd stil wordt, hoe hard je ook je best doet. Maar wat dan wel? Hoe kun je nu de kracht van deze stem benutten en tegelijkertijd bouwen aan (zelf)vertrouwen? Hoe zorg je dat de innerlijke criticus minder aan het roer staat? Kortom: hoe maak je van je vijand jouw vriend.

Na een korte inleiding, krijg je reflectievragen aangevuld met theorie en een begeleide meditatie/visualisatie.

Datum: vrijdag 10 maart 2023

Thema: ‘Innerlijke vrijheid’

Innerlijke vrijheid, wat is het en hoe verkrijg je dat?
Echte vrijheid is een innerlijke toestand, die niet in de buitenwereld verkregen kan worden.
Welk pad leidt naar innerlijke vrijheid en welk pad leidt naar onvrijheid?
Welke blokkades leg jij op je pad naar vrijheid?

Na een korte inleiding, krijg je reflectievragen aangevuld met theorie en een begeleide meditatie/visualisatie.

Datum: vrijdag 3 februari 2023

Thema: ‘De drie wijzen’

Tijdens de live online sessie op 6 januari is het drie koningen. Met deze christelijke feestdag wordt de kerstperiode officieel afgesloten. De drie koningen staan symbool voor de drie wijzen die een lange reis aflegden om baby Jezus te overladen met geschenken. Een moment van bezinning en een kans om opnieuw te beginnen. Voor ons is dat in deze tijd niet anders. Na weken van feest, etentjes en gezelligheid beginnen we weer met een schone lei aan het nieuwe jaar.

Hoe krachtig is het om het jaar te beginnen met een moment van bezinning. Wat wens je voor jezelf in het nieuwe jaar? En welke innerlijke wijsheid is er voor jou toegankelijk? In deze live online sessie gaan we samen op zoek naar onze diepe intentie om daarmee het nieuwe jaar goed in te luiden.

Na een korte inleiding, krijg je reflectievragen aangevuld met theorie en een begeleide meditatie/visualisatie.

Datum: vrijdag 6 januari 2023

Thema: ‘Stilstaan, hoe doe je dat?’

Hele dag aan het rennen? Vaak moe? Kom je maar niet toe aan de dingen die voor jou belangrijk zijn? Misschien leef je in een hogere versnelling dan die goed voor je is. Wat kun je doen om de regie weer terug te krijgen?

We gaan hiermee aan de slag. Na een korte inleiding, krijg je reflectievragen aangevuld met theorie en een begeleide meditatie/visualisatie.

Datum: vrijdag 2 december 2022

Thema: ‘Eigenwaarde’

Geef jij jezelf waarde? Of moet je je bestaansrecht bewijzen of verdienen? Wat is eigenlijk datgene wat jouw waarde geeft en geef jij dat aan de wereld? Heb jij je eigenwaarde in beheer? Is het jouw eigendom? Of weet je het wel, maar ‘own’ je hem (nog) niet? En waarom niet? We gaan zeker een inspirerende ochtend tegemoet! Dus: hoe kom je af van een minderwaardigheidscomplex?

We gaan hiermee aan de slag. Na een korte inleiding, krijg je reflectievragen aangevuld met theorie en een begeleide meditatie/visualisatie.

Datum: vrijdag 4 november 2022

Thema: ‘De kracht van perceptie’

Met welke bril kijk jij naar de wereld? Hoe kleuren jouw gevoelige plekken, hoe jij tegen een bepaalde situatie aankijkt? Welke conclusie, die jou niet meer dient, trek jij steeds weer over jezelf? Welke overtuiging over jezelf belemmert jou om neutraal te kunnen kijken?

We gaan aan de slag met de kracht van perceptie. Na een korte inleiding, krijg je reflectievragen aangevuld met theorie en een begeleide meditatie/visualisatie.

Datum: vrijdag 7 oktober 2022

Thema: ‘De kracht van jouw keuze’

Wij hebben allemaal een vrije wil. We kunnen wel gedwongen worden om iets te doen, maar wat er in ons omgaat en wat wij daar willen, daar gaat niemand over. Je hebt een eigen innerlijk leven. Hoe sterk dat ook beïnvloedt kan worden door anderen. Wat is eigenlijk de kracht van je wil? Zijn er niveaus in je wil? Welke keuzes kun je in essentie maken? Hoe beïnvloedt de kracht van jouw keuze jouw leven? Welke wilsniveau geef jij in jou de hoogste macht?

Tijdens de live online sessie gaan we hier dieper op in. Je krijgt een persoonlijke reflectie met vragen, een korte theoretische exercitie en we sluiten af met een meditatie.

Datum: vrijdag 2 september 2022

Thema: ‘Handelen vanuit de juiste bron’

Uit welke bron handel jij in het dagelijks leven? Uit welke bron put jij inspiratie? Welke bron voedt jou? Wat is de basis voor jou handelen? En hoe kun je dit steeds bewuster doen? Op welk fundament bouw jij je leven?

De opzet van deze sessie is korte intro, beknopte theorie, vragen van deelnemers en meditatie.

Datum: vrijdag 1 juli 2022

Thema: ‘In je schade zit je schat’

Daar waar wij onze pijnplekken meer en meer helen, wordt ons vermogen tot liefde steeds groter. We gaan in deze sessie schat graven. Welke vermogens zijn er vrijgemaakt door wat je hebt meegemaakt? Welke winst kun jij ervaren in jezelf? Waar zit je oogst? Kun je buigen voor datgene wat je het aller-aller moeilijkste hebt gevonden? En kun je daar je schade en je schat van nemen? De opzet van deze sessie is korte intro, beknopte theorie, vragen van deelnemers en meditatie.

Datum: vrijdag 3 juni 2022

Thema: ‘Vrijkomen van erkenning’.

Een belangrijke voorwaarde om trouw te blijven aan jezelf is dat je vrij komt van erkenning. Erkenning van iets of iemand. Daar waar je erkenning zoekt in iets buiten jou, daar ben je niet vrij. In deze sessie gaan we op onderzoek in jezelf. Waar zoek jij erkenning? Wie of wat moet dat doen? Waar in je leven is het een uitdaging om trouw te blijven aan jezelf en merk je dat je best gaat doen? Wat zit daar eigenlijk achter of onder? Welke pijnplekken worden daar geactiveerd en welke kracht in jou ga je inzetten om erkenning te krijgen?

Datum: vrijdag 1 april 2022

Thema: ‘Geven en nemen: nemen’.

Hoe neem je nou van de wereld? Waar voel je je goed bij? Bij geven of nemen? Kun je nemen wat van jou is? Waar doe je dat wel? Waar doe je dat nog niet? We behandelen deze vragen tijdens deze live online sessie.

Datum: vrijdag 4 februari 2022

Thema: ‘Geven en nemen: geven.’

Hoe geef je nou iets wat je echt kunt aan ‘de wereld’? Hoe zorg je ervoor dat je wat je te geven hebt los kunt laten, zodat het zijn eigen weg kan vinden?

Wat betekent dat voor jou? Kun je geven wat je hebt? Waar doe je dat wel? Waar doe je dat nog niet? Waar of aan wie ben je nog aan gebonden? Waar laat je nog niet los? Wat betekent loslaten in het kader van iets geven? We behandelen deze vragen tijdens deze live online sessie.

De volgende keer gaan we het hebben over ‘nemen’.

Datum: vrijdag 7 januari 2022

Thema: ‘Het nut van weerstand’

Weerstand, we hebben er een hekel aan. Of het nu bij jezelf is of bij een ander. Het liefst willen we het weg hebben. Weerstand om naar iets te kijken in jezelf, of weerstand naar iets wat buiten jou lijkt te liggen. Weerstand is als een muur in of buiten onszelf. Hoe groter de weerstand, hoe meer informatie over jou! Als je leert om met warmte naar jouw weerstand te kijken, kun je het oplossen. Hoe? Dat kun je meemaken in deze live online sessie!

Datum: vrijdag 3 december 2021

Thema: ‘Gelijkwaardigheid’

Iedereen die je ontmoet is je gelijke. Dat ervaren wij niet bij iedereen. Soms voel je je meer of minder dan een ander en soms voelt iemand zich meer of minder dan jou. Hoe kun je iedereen vanuit gelijkwaardigheid ontmoeten? Hoe kun je iemand die jou niet vanuit gelijkwaardigheid ontmoet naar een gelijkwaardig niveau krijgen? Wat is eigenlijk het voordeel van een ontmoeting vanuit het gelijkwaardigheid?  In deze live online sessie gaan we hier dieper op in en maken het persoonlijk. Waar verlies jij je gelijkwaardige positie? Waar komt dat vandaan en hoe los je dat op?

Datum: vrijdag 5 november 2021

Thema: ‘Toeval bestaat niet’

Bestaat toeval of is het leven een grote chaos? Stel nou eens dat je er vanuit zou gaan dat toeval niet bestaat. Stel nou eens dat toeval betekent dat je het verband tussen oorzaak en gevolg nog niet ziet? Wat zou dat betekenen voor jouw leven? Zou het dan mogelijk kunnen zijn dat je controle krijgt over je hele leven? Zou er een (voor ons onbewuste) logische orde zijn waar wij aan zijn overgeleverd? En wat betekent dit voor jou? In deze live online sessie gaan we dieper in op dit onderwerp.

Datum: vrijdag 1 oktober 2021

Thema: ‘De kracht van het NU’

Het NU is het enige moment wat je hebt. Het verleden is geweest en je hebt geen invloed op wat de toekomst gaat brengen. Welke kracht zit verborgen in het NU? Hoe maak je het NU tot je vriend? En wat belemmert je om in het NU te zijn? In deze live online sessie gaan we dieper in op hoe je de kracht van het NU kunt inzetten in je dagelijks leven.

Datum: woensdag 1 september 2021

Thema: ‘De weg naar wijsheid gaat via waarheid’

Hoe zet je het geklungel in het leven om tot waardevolle lessen? We doen allemaal ervaringen op, maar niet iedereen verwerft daar snel wijsheid in. Wat is de innerlijke houding die je naar wijsheid leidt en hoe nodig je inspiratie uit in het moment waar je bent? Door ‘schade en schande’ wordt je wijs, is een gezegde, en tegelijkertijd kun je wijsheid in het moment vergaren.

Hoe doe je dat? Kijk dan deze live online sessie over het thema: ‘De weg naar wijsheid gaat via waarheid.’

Datum: vrijdag 9 juli 2021

Thema: ‘Empathie: het vermogen tot verplaatsen’

Wij voelen ons erkend, begrepen en gezien als een ander het vermogen heeft om zich in ons te verplaatsen. Je echt kunnen verplaatsen in een ander is een kwaliteit die steeds belangrijker wordt in onze tijd. Het is van cruciaal belang als je verschillen wilt overstijgen en echt contact met elkaar wilt hebben. Jezelf echt in de ander verplaatsen vraagt dat je je ook tot een bepaald niveau in jezelf kunt verplaatsten en ruimte maakt voor ongemak en onzekerheid. En dát is nu juist waar we liever niet naar toe gaan. We deden er ook een fijne meditatie bij.

Datum: vrijdag 11 juni 2021

Thema: ‘Oppervlakkigheid en diepgang’

Vandaag hebben we weer een hele fijne sessie gehad. We zijn dieper ingegaan op de oorzaken van oppervlakkigheid en het belang van diepgang. Hoe creëer je diepgang, waarom is diepgang belangrijk en wat levert het op? We deden er ook een hele fijne en passende meditatie bij. De volledige sessie kan je terugkijken via ons YouTube-kanaal.

Datum: vrijdag 7 mei 2021

Thema: ‘Van generatie op generatie: De kracht van je plek’

Deze dag hebben we een hele bijzondere sessie van Inspira Live Online gehad: ‘de kracht van je plek’. Het is belangrijk dat je je plek in het leven inneemt en de dynamiek van je oorspronkelijke familie helpt je daarbij. Als je precies wilt weten hoe het zit, kijk dan deze sessie terug.

Wat is jouw plek in je gezin van oorsprong? Wat is je plek in je nieuwe systeem en hoe vul je die in? Je maakt kennis met de oermoeder en oervader. We doen er ook een passende meditatie bij.

Datum: woensdag 31 maart 2021

Thema: ‘Het verborgen potentieel achter angst’

We hebben allemaal wel eens een vorm van angst ervaren. Deze angsten kunnen groot of klein zijn. Ondanks dat iedereen wel eens te maken heeft gehad met angst, voelt het onprettig aan en beperkt het ons in zekere mate in ons dagelijks leven. In deze sessie gaan we dieper in op jouw angst en geven we je handvatten hoe je op een goede manier om kunt gaan met deze angst, zodat je de angst om kan zetten in vertrouwen en liefde. Om dit te kunnen bereiken moet er wel voor openstaan om met jezelf aan de slag te gaan.

We deden ook een passende meditatie waarin je leert om te gaan met je angsten, ze een plek te geven en om te zetten in iets positiefs.

Datum: vrijdag 5 maart 2021

Thema: ‘De taal van het onbewuste’

Tijdens de sessie gaan we dieper in op hoe jij je onderbewustzijn kan activeren en in kan zetten om in je kracht te staan.
Hoe spreekt het onbewuste tot jou? Hoe kun je dit gebruiken?

Datum: vrijdag 5 februari 2021

Thema: ‘Van generatie op generatie’

Tijdens deze sessie wordt eerst een stuk theorie over overdracht van generatie op generatie besproken. Verlangens, liefde en krachten gaan door. Pijnplekken die niet tijdens het leven worden verwerkt, gaan door naar volgende generaties totdat ze verwerkt zijn. Ook patronen worden doorgegeven, hoe er bijvoorbeeld met pijn en angst wordt omgegaan. Tijdens deze sessie wordt een meditatie gegeven waarin je de immateriële erfenis van je voorouders gaat ervaren. Dat wil zeggen de liefde, de pijn, de kracht, de angsten en de verlangens van je vele voorouders. Daarnaast worden er vragen gesteld en beantwoordt. Je krijgt inzicht in de onverwerkte stukken vanuit je eigen familie en je krijgt handvatten om ermee verder te gaan. En een applaus van je voorouders. Veel kijkplezier!

Datum: vrijdag 8 januari 2021

Thema: ‘De taal van het onbewuste’

Deze keer staat centraal hoe je datgene wat nog onbewust is, bewust kunt maken. Hoe spreekt het onbewuste tot jou? Hoe kun je dit gebruiken? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen.

Datum: vrijdag 4 december 2020

Thema: ‘Liefde is de hoogste macht’

Als je wilt ervaren hoe je jezelf van pijnlijke herinneringen van vroeger kunt bevrijden, dan zou ik deze sessie zeker terugkijken. Je leert hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Je krijgt ook een handvat mee hoe je anderen uit deze situatie vrij kunt maken.

Datum: vrijdag 6 november 2020

Thema: ‘Doelen bereiken en In het NU Zijn. Hoe werkt dat?’

We starten met een meditatie en we gaan dieper in op het thema. Je wilt dingen bereiken in het leven en tegelijkertijd aanwezig zijn in het NU. Hoe ga je daar mee om? Hoe verhoudt zich dat tot elkaar. Hoe pas je dit toe in je dagelijks leven en in je leiderschap op het werk. Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 2 oktober 2020

Thema: ‘Leven vanuit je waarnemer’

We starten met een meditatie en we gaan kijken waar jij in het leven wel en niet vanuit je waarnemer leeft. Waar verlies jij je in? Waardoor verlaat jij je basis? Wat zijn je gevoelige plekken? En welk potentieel ligt daarachter verborgen? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 4 september 2020

Thema: ‘Niveaus van bewustzijn’

De introductie en de openingsmeditatie zijn door een technisch mankement niet correct opgenomen. De video start daarom met de theorie. Je krijg inzicht in de niveaus van bewustzijn. Je leert hoe je van een lager naar een hoger bewustzijn kunt ontwikkelen zodat je je vermogens verder vrij maakt in je dagelijks leven. Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: maandag 13 juli 2020

Thema: ‘De invloed van de JA- en de NEE-stroom’

We starten met een meditatie. Vervolgens krijg je inzicht in de (onbewuste) JA- en NEE-stroom in je leven. Je leert de onderstroom van je gedrag herkennen, wat de invloed is op je dagelijks leven en wat je daarin creëert. Hoe kun je hier persoonlijk leiderschap op tonen, zodat je je vermogens verder vrij maakt en creëert wat je werkelijk wilt? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten de sessie af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 26 juni 2020

Thema: ‘Van onmacht naar overgave’

We starten met een meditatie. Vervolgens krijg je inzicht op het thema onmacht en overgave. Wat is het verschil? Hoe werkt dat in jouw leven? Hoe kun je hier persoonlijk leiderschap op tonen, zodat je je vermogens verder vrij maakt? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten de sessie af met een korte integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 5 juni 2020

De live sessie van Inspira is een moment van reflectie op je persoonlijke ontwikkeling en op je leiderschap. Elke sessie heeft een thema wat je verdieping geeft op vraagstukken waar je nu tegenaan loopt. Als je het fijn vindt, kun je ook gewoon luisteren en inspiratie op doen. Annemarie gebruikt haar helderheid om vanuit een holistisch perspectief naar het thema en de vraagstukken te kijken.

Deze sessies zijn bedoeld voor jou als je al bezig bent met bewustzijnsontwikkeling en enigszins gevorderd bent op je pad.

Bewustzijnsontwikkeling wil zeggen dat je wilt leven vanuit je ware zelf en bereid bent het innerlijk werk te doen wat daarvoor nodig is. Je krijgt inspiratie op een thema wat je tegen komt als je vanuit je hoger zelf wilt leven en je ego aan het ontmaskeren bent.

  • Deelname aan de sessies is gratis.
  • Elke keer een verdiepende meditatie.
  • Heldere theorie.
  • Mogelijkheid tot vragen stellen.
inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over de trainingen en sessies van Inspira? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.