Inspira

200623 INSPIRA-1353

Inspira ‘Live’ Online

De live sessie van Inspira is een moment van reflectie op je persoonlijke ontwikkeling en op je leiderschap. Elke sessie heeft een thema wat je verdieping geeft op vraagstukken waar je nu tegenaan loopt. Als je het fijn vindt, kun je ook gewoon luisteren en inspiratie op doen. Annemarie gebruikt haar helderheid om vanuit een holistisch perspectief naar het thema en de vraagstukken te kijken.

Deze sessies zijn bedoeld voor jou als je al bezig bent met bewustzijnsontwikkeling en enigszins gevorderd bent op je pad.

Bewustzijnsontwikkeling wil zeggen dat je wilt leven vanuit je ware zelf en bereid bent het innerlijk werk te doen wat daarvoor nodig is. Je krijgt inspiratie op een thema wat je tegen komt als je vanuit je hoger zelf wilt leven en je ego aan het ontmaskeren bent.

Deelname aan de sessies is gratis.

Thema: ‘Gelijkwaardigheid’

Iedereen die je ontmoet is je gelijke. Dat ervaren wij niet bij iedereen. Soms voel je je meer of minder dan een ander en soms voelt iemand zich meer of minder dan jou. Hoe kun je iedereen vanuit gelijkwaardigheid ontmoeten? Hoe kun je iemand die jou niet vanuit gelijkwaardigheid ontmoet naar een gelijkwaardig niveau krijgen? Wat is eigenlijk het voordeel van een ontmoeting vanuit het gelijkwaardigheid?  In deze live online sessie gaan we hier dieper op in en maken het persoonlijk. Waar verlies jij je gelijkwaardige positie? Waar komt dat vandaan en hoe los je dat op?

Datum: vrijdag 5 november 2021
09.00 uur tot 09.45 uur

Aanmelden

Thema: ‘Het nut van weerstand’

Weerstand, we hebben er een hekel aan. Of het nu bij jezelf is of bij een ander. Het liefst willen we het weg hebben. Weerstand om naar iets te kijken in jezelf, of weerstand naar iets wat buiten jou lijkt te liggen. Weerstand is als een muur in of buiten onszelf. Hoe groter de weerstand, hoe meer informatie over jou! Als je leert om met warmte naar jouw weerstand te kijken, kun je het oplossen. Hoe? Dat kun je meemaken in deze live online sessie!

Datum: vrijdag 3 december 2021
09.00 uur tot 09.45 uur

Aanmelden

Thema: ‘Toeval bestaat niet’

Bestaat toeval of is het leven een grote chaos? Stel nou eens dat je er vanuit zou gaan dat toeval niet bestaat. Stel nou eens dat toeval betekent dat je het verband tussen oorzaak en gevolg nog niet ziet? Wat zou dat betekenen voor jouw leven? Zou het dan mogelijk kunnen zijn dat je controle krijgt over je hele leven? Zou er een (voor ons onbewuste) logische orde zijn waar wij aan zijn overgeleverd? En wat betekent dit voor jou? In deze live online sessie gaan we dieper in op dit onderwerp.

Datum: vrijdag 1 oktober 2021

Thema: ‘De kracht van het NU’

Het NU is het enige moment wat je hebt. Het verleden is geweest en je hebt geen invloed op wat de toekomst gaat brengen. Welke kracht zit verborgen in het NU? Hoe maak je het NU tot je vriend? En wat belemmert je om in het NU te zijn? In deze live online sessie gaan we dieper in op hoe je de kracht van het NU kunt inzetten in je dagelijks leven.

Datum: woensdag 1 september 2021

Thema: ‘De weg naar wijsheid gaat via waarheid’

Hoe zet je het geklungel in het leven om tot waardevolle lessen? We doen allemaal ervaringen op, maar niet iedereen verwerft daar snel wijsheid in. Wat is de innerlijke houding die je naar wijsheid leidt en hoe nodig je inspiratie uit in het moment waar je bent? Door ‘schade en schande’ wordt je wijs, is een gezegde, en tegelijkertijd kun je wijsheid in het moment vergaren.

Hoe doe je dat? Kijk dan deze live online sessie over het thema: ‘De weg naar wijsheid gaat via waarheid.’

Datum: vrijdag 9 juli 2021

Thema: ‘Empathie: het vermogen tot verplaatsen’

Wij voelen ons erkend, begrepen en gezien als een ander het vermogen heeft om zich in ons te verplaatsen. Je echt kunnen verplaatsen in een ander is een kwaliteit die steeds belangrijker wordt in onze tijd. Het is van cruciaal belang als je verschillen wilt overstijgen en echt contact met elkaar wilt hebben. Jezelf echt in de ander verplaatsen vraagt dat je je ook tot een bepaald niveau in jezelf kunt verplaatsten en ruimte maakt voor ongemak en onzekerheid. En dát is nu juist waar we liever niet naar toe gaan. We deden er ook een fijne meditatie bij.

Datum: vrijdag 11 juni 2021

Thema: ‘Oppervlakkigheid en diepgang’

Vandaag hebben we weer een hele fijne sessie gehad. We zijn dieper ingegaan op de oorzaken van oppervlakkigheid en het belang van diepgang. Hoe creëer je diepgang, waarom is diepgang belangrijk en wat levert het op? We deden er ook een hele fijne en passende meditatie bij. De volledige sessie kan je terugkijken via ons YouTube-kanaal.

Datum: vrijdag 7 mei 2021

Thema: ‘Van generatie op generatie: De kracht van je plek’

Deze dag hebben we een hele bijzondere sessie van Inspira Live Online gehad: ‘de kracht van je plek’. Het is belangrijk dat je je plek in het leven inneemt en de dynamiek van je oorspronkelijke familie helpt je daarbij. Als je precies wilt weten hoe het zit, kijk dan deze sessie terug.

Wat is jouw plek in je gezin van oorsprong? Wat is je plek in je nieuwe systeem en hoe vul je die in? Je maakt kennis met de oermoeder en oervader. We doen er ook een passende meditatie bij.

Datum: woensdag 31 maart 2021

Thema: ‘Het verborgen potentieel achter angst’

We hebben allemaal wel eens een vorm van angst ervaren. Deze angsten kunnen groot of klein zijn. Ondanks dat iedereen wel eens te maken heeft gehad met angst, voelt het onprettig aan en beperkt het ons in zekere mate in ons dagelijks leven. In deze sessie gaan we dieper in op jouw angst en geven we je handvatten hoe je op een goede manier om kunt gaan met deze angst, zodat je de angst om kan zetten in vertrouwen en liefde. Om dit te kunnen bereiken moet er wel voor openstaan om met jezelf aan de slag te gaan.

We deden ook een passende meditatie waarin je leert om te gaan met je angsten, ze een plek te geven en om te zetten in iets positiefs.

Datum: vrijdag 5 maart 2021

Thema: ‘De taal van het onbewuste’

Tijdens de sessie gaan we dieper in op hoe jij je onderbewustzijn kan activeren en in kan zetten om in je kracht te staan.
Hoe spreekt het onbewuste tot jou? Hoe kun je dit gebruiken?

Datum: vrijdag 5 februari 2021

Thema: ‘Van generatie op generatie’

Tijdens deze sessie wordt eerst een stuk theorie over overdracht van generatie op generatie besproken. Verlangens, liefde en krachten gaan door. Pijnplekken die niet tijdens het leven worden verwerkt, gaan door naar volgende generaties totdat ze verwerkt zijn. Ook patronen worden doorgegeven, hoe er bijvoorbeeld met pijn en angst wordt omgegaan. Tijdens deze sessie wordt een meditatie gegeven waarin je de immateriële erfenis van je voorouders gaat ervaren. Dat wil zeggen de liefde, de pijn, de kracht, de angsten en de verlangens van je vele voorouders. Daarnaast worden er vragen gesteld en beantwoordt. Je krijgt inzicht in de onverwerkte stukken vanuit je eigen familie en je krijgt handvatten om ermee verder te gaan. En een applaus van je voorouders. Veel kijkplezier!

Datum: vrijdag 8 januari 2021

Thema: ‘De taal van het onbewuste’

Deze keer staat centraal hoe je datgene wat nog onbewust is, bewust kunt maken. Hoe spreekt het onbewuste tot jou? Hoe kun je dit gebruiken? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen.

Datum: vrijdag 4 december 2020

Thema: ‘Liefde is de hoogste macht’

Als je wilt ervaren hoe je jezelf van pijnlijke herinneringen van vroeger kunt bevrijden, dan zou ik deze sessie zeker terugkijken. Je leert hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Je krijgt ook een handvat mee hoe je anderen uit deze situatie vrij kunt maken.

Datum: vrijdag 6 november 2020

Thema: ‘Doelen bereiken en In het NU Zijn. Hoe werkt dat?’

We starten met een meditatie en we gaan dieper in op het thema. Je wilt dingen bereiken in het leven en tegelijkertijd aanwezig zijn in het NU. Hoe ga je daar mee om? Hoe verhoudt zich dat tot elkaar. Hoe pas je dit toe in je dagelijks leven en in je leiderschap op het werk. Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 2 oktober 2020

Thema: ‘Niveaus van bewustzijn’

De introductie en de openingsmeditatie zijn door een technisch mankement niet correct opgenomen. De video start daarom met de theorie. Je krijg inzicht in de niveaus van bewustzijn. Je leert hoe je van een lager naar een hoger bewustzijn kunt ontwikkelen zodat je je vermogens verder vrij maakt in je dagelijks leven. Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: maandag 13 juli 2020

Thema: ‘Leven vanuit je waarnemer’

We starten met een meditatie en we gaan kijken waar jij in het leven wel en niet vanuit je waarnemer leeft. Waar verlies jij je in? Waardoor verlaat jij je basis? Wat zijn je gevoelige plekken? En welk potentieel ligt daarachter verborgen? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 4 september 2020

Thema: ‘Van onmacht naar overgave’

We starten met een meditatie. Vervolgens krijg je inzicht op het thema onmacht en overgave. Wat is het verschil? Hoe werkt dat in jouw leven? Hoe kun je hier persoonlijk leiderschap op tonen, zodat je je vermogens verder vrij maakt? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten de sessie af met een korte integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 5 juni 2020

Thema: ‘De invloed van de JA- en de NEE-stroom’

We starten met een meditatie. Vervolgens krijg je inzicht in de (onbewuste) JA- en NEE-stroom in je leven. Je leert de onderstroom van je gedrag herkennen, wat de invloed is op je dagelijks leven en wat je daarin creëert. Hoe kun je hier persoonlijk leiderschap op tonen, zodat je je vermogens verder vrij maakt en creëert wat je werkelijk wilt? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten de sessie af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 26 juni 2020

inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over de trainingen en sessies van Inspira? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.