Inspira

Inspira ‘Live’ Online

200623 INSPIRA-1353

De live sessie van Inspira is een moment van reflectie op je persoonlijke ontwikkeling en op je leiderschap. Elke sessie heeft een thema wat je verdieping geeft op vraagstukken waar je nu tegenaan loopt. Als je het fijn vindt, kun je ook gewoon luisteren en inspiratie op doen. Annemarie gebruikt haar helderheid om vanuit een holistisch perspectief naar het thema en de vraagstukken te kijken.

Deze sessies zijn bedoeld voor jou als je al bezig bent met bewustzijnsontwikkeling en enigszins gevorderd bent op je pad.

Bewustzijnsontwikkeling wil zeggen dat je wilt leven vanuit je ware zelf en bereid bent het innerlijk werk te doen wat daarvoor nodig is. Je krijgt inspiratie op een thema wat je tegen komt als je vanuit je hoger zelf wilt leven en je ego aan het ontmaskeren bent.

Deelname aan de sessies is gratis.

Data:

IMG_7324

Thema: ‘liefde is de hoogste macht’

We starten met een korte meditatie. Liefde is de hoogste macht. Ook al lijkt dat in de wereld niet altijd zo te zijn. Hoe kun je liefde als leidraad in leven nemen en angsten overwinnen? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 6 november 2020
09.00 uur tot 09.45 uur

Aanmelden

150911Inspira-0441

Thema: ‘de taal van het onbewuste’

We starten met een korte meditatie. Deze keer staat centraal hoe je datgene wat nog onbewust is, bewust kunt maken. Hoe spreekt het onbewuste tot jou? Hoe kun je dit gebruiken? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 4 december 2020
09.00 uur tot 09.45 uur

Aanmelden

Terugkijken:

Thema: ‘doelen bereiken en In het NU Zijn. Hoe werkt dat?’

We starten met een meditatie en we gaan dieper in op het thema. Je wilt dingen bereiken in het leven en tegelijkertijd aanwezig zijn in het NU. Hoe ga je daar mee om? Hoe verhoudt zich dat tot elkaar. Hoe pas je dit toe in je dagelijks leven en in je leiderschap op het werk. Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 2 oktober 2020
09.00 uur tot 09.45 uur

Thema: ‘leven vanuit je waarnemer’

We starten met een meditatie en we gaan kijken waar jij in het leven wel en niet vanuit je waarnemer leeft. Waar verlies jij je in? Waardoor verlaat jij je basis? Wat zijn je gevoelige plekken? En welk potentieel ligt daarachter verborgen? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 4 september 2020
09.00 uur tot 09.45 uur

Thema: ‘niveaus van bewustzijn’

De introductie en de openingsmeditatie zijn door een technisch mankement niet correct opgenomen. De video start daarom met de theorie. Je krijg inzicht in de niveaus van bewustzijn. Je leert hoe je van een lager naar een hoger bewustzijn kunt ontwikkelen zodat je je vermogens verder vrij maakt in je dagelijks leven. Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: maandag 13 juli 2020
16.00 uur tot 16.45 uur

Thema: ‘de invloed van de JA- en de NEE-stroom’

We starten met een meditatie. Vervolgens krijg je inzicht in de (onbewuste) JA- en NEE-stroom in je leven. Je leert de onderstroom van je gedrag herkennen, wat de invloed is op je dagelijks leven en wat je daarin creëert. Hoe kun je hier persoonlijk leiderschap op tonen, zodat je je vermogens verder vrij maakt en creëert wat je werkelijk wilt? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten de sessie af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 26 juni 2020
09.00 uur tot 09.45 uur

Thema: ‘van onmacht naar overgave’

We starten met een meditatie. Vervolgens krijg je inzicht op het thema onmacht en overgave. Wat is het verschil? Hoe werkt dat in jouw leven? Hoe kun je hier persoonlijk leiderschap op tonen, zodat je je vermogens verder vrij maakt? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten de sessie af met een korte integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 5 juni 2020
16.00 uur tot 16.45 uur

inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over de trainingen en sessies van Inspira? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.