Inspira

Inspira ‘Live’ Online

200623 INSPIRA-1353

De live sessie van Inspira is een moment van reflectie op je persoonlijke ontwikkeling en op je leiderschap. Elke sessie heeft een thema wat je verdieping geeft op vraagstukken waar je nu tegenaan loopt. Als je het fijn vindt, kun je ook gewoon luisteren en inspiratie op doen. Annemarie gebruikt haar helderheid om vanuit een holistisch perspectief naar het thema en de vraagstukken te kijken.

Deze sessies zijn bedoeld voor jou als je al bezig bent met bewustzijnsontwikkeling en enigszins gevorderd bent op je pad.

Bewustzijnsontwikkeling wil zeggen dat je wilt leven vanuit je ware zelf en bereid bent het innerlijk werk te doen wat daarvoor nodig is. Je krijgt inspiratie op een thema wat je tegen komt als je vanuit je hoger zelf wilt leven en je ego aan het ontmaskeren bent.

Deelname aan de sessies is gratis.

Data:

sunset-691848

Thema: ‘de taal van het onbewuste’

Er waren tijdens de sessie van 4 december veel vragen over ditzelfde thema. We hebben besloten om verder op dit thema in te gaan tijdens de live online sessie op vrijdag 5 februari. Er staat centraal hoe je datgene wat nog onbewust is, bewust kunt maken. Hoe spreekt het onbewuste tot jou? Hoe kun je dit gebruiken? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen.

Datum: vrijdag 5 februari 2021
09.00 uur tot 09.45 uur

Aanmelden

desperate-2293377_1920

Thema: ‘angst’

Wat voor angsten zijn er?
Waar komen ze vandaan?
Wat is het verband tussen angst en pijn?
Heeft angst ook iets positiefs?
Hoe kun je omgaan met angst?

We doen een meditatie waarin je leert om angst thuis te laten komen in jou, zodat angst kan oplossen.

Datum: vrijdag 5 maart 2021
09.00 uur tot 09.45 uur

Aanmelden

baby-2717347_1920

Thema: ‘Van generatie op generatie: De kracht van je plek’

We gaan deze keer in op de kracht van je plek.
Wat is jouw plek in je gezin van oorsprong?
Wat is je plek in je nieuwe systeem en hoe vul je die in.

Je maakt kennis met de oermoeder en oervader. We doen er ook een passende meditatie bij.

Datum: woensdag 31 maart 2021
09.00 uur tot 09.45 uur

Aanmelden

Terugkijken:

Thema: ‘van generatie op generatie’

Tijdens deze sessie wordt eerst een stuk theorie over overdracht van generatie op generatie besproken. Verlangens, liefde en krachten gaan door. Pijnplekken die niet tijdens het leven worden verwerkt, gaan door naar volgende generaties totdat ze verwerkt zijn. Ook patronen worden doorgegeven, hoe er bijvoorbeeld met pijn en angst wordt omgegaan. Tijdens deze sessie wordt een meditatie gegeven waarin je de immateriële erfenis van je voorouders gaat ervaren. Dat wil zeggen de liefde, de pijn, de kracht, de angsten en de verlangens van je vele voorouders. Daarnaast worden er vragen gesteld en beantwoordt. Je krijgt inzicht in de onverwerkte stukken vanuit je eigen familie en je krijgt handvatten om ermee verder te gaan. En een applaus van je voorouders. Veel kijkplezier!

Datum: vrijdag 8 januari 2021
09.00 uur tot 09.45 uur

Thema: ‘de taal van het onbewuste’

Deze keer staat centraal hoe je datgene wat nog onbewust is, bewust kunt maken. Hoe spreekt het onbewuste tot jou? Hoe kun je dit gebruiken? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen.

Datum: vrijdag 4 december 2020
09.00 uur tot 10.00 uur

Thema: ‘liefde is de hoogste macht’

Als je wilt ervaren hoe je jezelf van pijnlijke herinneringen van vroeger kunt bevrijden, dan zou ik deze sessie zeker terugkijken. Je leert hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Je krijgt ook een handvat mee hoe je anderen uit deze situatie vrij kunt maken.

Datum: vrijdag 6 november 2020
09.00 uur tot 09.45 uur

Thema: ‘doelen bereiken en In het NU Zijn. Hoe werkt dat?’

We starten met een meditatie en we gaan dieper in op het thema. Je wilt dingen bereiken in het leven en tegelijkertijd aanwezig zijn in het NU. Hoe ga je daar mee om? Hoe verhoudt zich dat tot elkaar. Hoe pas je dit toe in je dagelijks leven en in je leiderschap op het werk. Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 2 oktober 2020
09.00 uur tot 09.45 uur

Thema: ‘leven vanuit je waarnemer’

We starten met een meditatie en we gaan kijken waar jij in het leven wel en niet vanuit je waarnemer leeft. Waar verlies jij je in? Waardoor verlaat jij je basis? Wat zijn je gevoelige plekken? En welk potentieel ligt daarachter verborgen? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 4 september 2020
09.00 uur tot 09.45 uur

Thema: ‘niveaus van bewustzijn’

De introductie en de openingsmeditatie zijn door een technisch mankement niet correct opgenomen. De video start daarom met de theorie. Je krijg inzicht in de niveaus van bewustzijn. Je leert hoe je van een lager naar een hoger bewustzijn kunt ontwikkelen zodat je je vermogens verder vrij maakt in je dagelijks leven. Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten af met een integratiemeditatie.

Datum: maandag 13 juli 2020
16.00 uur tot 16.45 uur

Thema: ‘de invloed van de JA- en de NEE-stroom’

We starten met een meditatie. Vervolgens krijg je inzicht in de (onbewuste) JA- en NEE-stroom in je leven. Je leert de onderstroom van je gedrag herkennen, wat de invloed is op je dagelijks leven en wat je daarin creëert. Hoe kun je hier persoonlijk leiderschap op tonen, zodat je je vermogens verder vrij maakt en creëert wat je werkelijk wilt? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten de sessie af met een integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 26 juni 2020
09.00 uur tot 09.45 uur

Thema: ‘van onmacht naar overgave’

We starten met een meditatie. Vervolgens krijg je inzicht op het thema onmacht en overgave. Wat is het verschil? Hoe werkt dat in jouw leven? Hoe kun je hier persoonlijk leiderschap op tonen, zodat je je vermogens verder vrij maakt? Er is ruimte om vragen te stellen en als je dat wilt mag je iets delen. We sluiten de sessie af met een korte integratiemeditatie.

Datum: vrijdag 5 juni 2020
16.00 uur tot 16.45 uur

inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over de trainingen en sessies van Inspira? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.