Inspira

E-Learning

Persoonlijk Leiderschap

‘Bereik diepte in jezelf en in het contact met anderen.’

Elke keer wanneer jij van je basis afgaat, ben je niet vrij. Dat gebeurt natuurlijk niet op momenten dat je je gelukkig voelt, of blij bent. Dat gebeurt als het schuurt of wrijft met anderen. Of als je klem zit in jezelf. Het herkennen van die momenten en het weer terug kunnen keren naar jezelf is persoonlijk leiderschap. Inspira heeft daarom de E-Learning Persoonlijk Leiderschap ontwikkeld waarmee jij kunt leren herkennen wanneer jij van je basis afgaat. De E-learning brengt je verdieping en is praktisch. Je kunt de E-learning zelfstandig doorlopen.

Welk resultaat mag je verwachten?

In dit programma komen de belangrijkste onderwerpen terug waarmee de diepte in jezelf en in het contact met anderen wordt bereikt. Je krijgt methoden aangereikt die je helpen om elke situatie die je tegenkomt in het dagelijks leven, te gebruiken voor groei en ontwikkeling.

“In het contact met de ander ontmoet je jezelf.”

Annemarie Baltus

Welke modules ga je volgen?

 • Kiezen voor het NU
  Het NU is het belangrijkste moment wat er is. Alleen in het NU kun je het meeste impact maken, en invloed uitoefenen. Dit kun je niet in het verleden of in de toekomst doen. In deze module komen de waarnemer, de tijd, gelijkwaardigheid, wachten of handelen en niet afdwalen, maar terugkeren aan bod.
 • Ego en Ware Zelf
  Het verschil tussen je Ego en je Ware Zelf begrijpen en weten dat jij er zelf een keuze tussen kunt maken, is een belangrijke stap richting meer bewustzijn.
 • Maskers
  We leggen uit wat maskers zijn, waarom je ze vaak gebruikt en geven voorbeelden van maskers. Daarna mag je zelf aan de slag met de eerste stappen om jouw eigen maskers te ontmaskeren.
 • Vrijkomen van projectie
  We projecteren de hele dag zonder dat we het überhaupt doorhebben. In deze module krijg je inzicht in projectie, overdracht en tegenoverdracht. En ga je er natuurlijk mee aan de slag.
 • Complementair ontwikkelen
  Wat zijn de uitersten in jouw talenten en hoe kun je dit op een goede manier neerzetten, zodat beide kanten, hard en zacht, in jou er mogen zijn.
 • Ouder-kind patronen
  Ouder-kind patronen zitten veel dieper dan we denken. Deze module maakt je bewust dat jij jouw patronen ook meeneemt naar je werk.

Wat krijg je per module?

Elke module bestaat uit een of meerdere lessen. In elke les vind je een video waarin trainer Annemarie Baltus het onderwerp bespreekt, een getekend verslag van de theorie van Studio Pen, een PDF met theorie en een PDF met oefeningen.

Testimonial
“In de E-learning Persoonlijk Leiderschap maak je een reis door je leven, waarin je je bewust wordt van hoe je gedragspatronen hebt ontwikkeld, waar je groeipijnen zitten, hoe je met lastige situaties omgaat en wat je valkuilen zijn. Je krijgt handvatten om je bewust te worden en te blijven van jezelf, van de ingesleten reactie-patronen en hoe dit gedrag tot stand is gekomen.
Door de E-learning word je je bewust van deze patronen en leer je om in het nu naar situaties te kijken en te reageren zoals jij wilt. Meer vrijheid, zelfvertrouwen en bewustzijn is hiervan het resultaat. De video’s, theorie, oefeningen en duidelijke visualisaties maken de training tot een prettige reis.”
Testimonial
“Tijdens het coachingstraject heb ik intensief gebruik gemaakt van de E-learning ‘Persoonlijk Leiderschap’. De kracht is de combinatie van de achtergrond van en de toelichting op de coaching concepten die Annemarie in haar sessies gebruikt. De teksten worden aangevuld met video en grafisch materiaal en links naar artikelen. Dit geheel wordt ondersteund met goede oefeningen en vragen bij iedere deelmodule.
Dit was voor mij een prettige manier om tijdens de coaching sessies te reflecteren op mijn ontwikkeling. Tevens ook een mooie houvast en leidraad bij de voorbereiding van onze gesprekken.
Ik heb de E-learning ervaren als een gigantische meerwaarde tijdens het gehele traject”
Wat zeggen klanten over Inspira?
Testimonials

Praktische informatie

Deelnemers

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer verdieping in zichzelf en in het contact met anderen zoekt.

Startdatum

Je kunt op elk gewenst moment starten met de E-Learning Persoonlijk Leiderschap. Een jaar lang heb je dan onbeperkt toegang tot alle modules. Het E-Learning programma zal ongeveer 10 uur in beslag nemen. Natuurlijk kun je gedurende het jaar lessen herhalen om nog meer verdieping te bereiken.

Gedurende de periode waarin je de E-Learning volgt, kun je via het programma rechtstreeks schriftelijke vragen aan Annemarie stellen over de lesstof. Je kunt ook deelnemen aan de Inspira Live Online    sessies.

De E-Learning Persoonlijk Leiderschap kan coaching en teamtrajecten versterken. Bij een teamtraject vormen we buddy’s die met elkaar de oefeningen bespreken.

Contacturen: 2,5 dagdelen.

Kosten

De E-Learning kost € 397,-. Inspira is vrijgesteld van btw.

Bestellen E-learning

Trainer
Annemarie Baltus

Lees meer over Annemarie

De getekende verslagen zijn gemaakt door Aafke van Studio Pen

Wil je meer informatie of heb je vragen over de E-Learning Persoonlijk Leiderschap? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.