Inspira

Teamtraject:

De kracht van het collectief

“Wat je hier gebracht heeft, gaat je niet verder brengen”

De kracht van het collectief is een maatwerktraject waarbij we de kracht van een team verder vrij maken. Gezamenlijk gaan we een (ongewenst) patroon van samenwerken in een team fundamenteel doorbreken.

Na een uitgebreide intake, waarin onder andere de koers die de organisatie vaart aan bod komt, doen we met elkaar wat nodig is om het team als groep en de teamleden individueel te ontwikkelen in de gevraagde richting.

Onderdelen van het teamtraject zijn:

  • Start met een 24-uurs sessie
  • 4 keer een dag-sessie ‘Schoon Schip’
  • 3 keer een dagdeel-sessie ‘Op Koers’
  • 3 persoonlijke coaching-sessies voor elk teamlid

De doorlooptijd van het traject is circa 12 maanden.

Testimonals
“Werken met Annemarie is als team en/of individu tot de kern komen en daar ruimte vinden om te groeien.”
~ Marlies Daris
Achmea
“Ik heb Inspira gevraagd te ondersteunen bij de teamontwikkeling van het management team Control & Reporting. De ontwikkeling was gericht op het met meer autonomie laten werken van de managers (en de professionals in de teams). Het teamontwikkelingtraject heeft het zelfvertrouwen van de managers verstrekt en het vertrouwen in elkaar. Dit legde de basis voor het elkaar ondersteunen en versterken, alsmede het nemen van verantwoordelijkheid en besluiten. De bijeenkomsten bij Inspira waren daadwerkelijk een inspiratie voor de samenwerking en heeft gewerkt als een katalysator voor de ontwikkeling van het team!”
~ Willem Spek
Senior manager Control & Reporting
Zilveren Kruis
Lees meer testimonials

“Een verandering wordt veroorzaakt door het kristalheldere inzicht dat verandering nodig is. Dat is genoeg. Maar je moet het wachten beu zijn.”

Shri Nisargadatta Maharaj

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over een mogelijk teamtraject binnen jouw organisatie? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.