Inspira

Verdieping voor teams:

workshops

Per seconde wijzer

In deze workshop gaan we samenwerken laten werken door het aangaan en opzoeken van tegenkracht. Ervaren van de kracht van warmte en echtheid in het contact met elkaar. Bewust worden en naar boven halen wat er onder water speelt in het team, zodat de kwaliteit van contact verdiept en daarmee de effectiviteit van de samenwerking. Deelnemers worden bewust gemaakt wat het betekent om een ervarende en lerende houding te hebben. Elke seconde.

Deze workshop is geschikt voor kleine en grote groepen.

Maskers, Ego & Ware Zelf

In deze workshop geven we algemeen inzicht in de opbouw van de persoonlijkheid. Er wordt voor elk teamlid een persoonlijke vertaalslag gemaakt. Hoe ziet ieders verdediging (masker) eruit? Vragen die individueel beantwoord worden:

  • Welke kwaliteiten horen bij mijn Ware Zelf?
  • Hoe kan ik dicht bij mezelf blijven en dichter bij anderen komen?
  • Hoe ga ik om met mijn masker en dat van anderen?
  • Wat hebben we dan van elkaar nodig?

Het resultaat is meer effectiviteit in de samenwerking binnen een team.

Systemisch inzicht

in jouw Team

Middels een doorbraakopstelling krijgen de teamleden inzicht in de groepsdynamiek en ieders positie hierin. Ze ervaren welke beweging nodig is om samen en alleen in hun kracht te staan. Dit wordt ook concreet vertaald naar de praktijk.

Het resultaat is meer effectiviteit in de samenwerking binnen een team.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over een mogelijke teamworkshop binnen jouw organisatie? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.