Inspira

Energetisch consult

Het is een spirituele wet dat niemand, behalve jijzelf, je in de steek kan laten

Tijdens een energetisch consult werken we op energetisch niveau aan het doorbreken van stagnatie. Zo’n stagnatie kan ernstig zijn. Zo komen er kinderen met zeer destructieve neigingen, waar zij zelf en de ouders geen grip op krijgen. Zoals: groter wordende angsten, slaapproblemen, zelfmutilatie bij pubers, psychoses in de slaap, of entiteiten die zich opdringen.
Vaak komen volwassenen of ouders met hun kind als ze in de reguliere hulpverlening zijn vast gelopen en wanhopig zijn over wat ze nog kunnen doen.

Alles wat zich opdringt uit de onzichtbare irreële wereld en niet rustig weggaat als je schrikt, maar intimideert, angst aanjaagt en soms zelfs vernietigend kan zijn voor het lichaam, is niet afkomstig vanuit onze diepste bron van eenheid en liefde. Dit geldt ook voor stemmen. Het is een teken dat je te ‘open’ staat en emotioneel kwetsbaar bent. Er is veel meer tussen hemel en aarde dan wij beseffen en daar dien je zorgvuldig mee om te gaan. Je kunt het duister alleen weerstaan met licht en liefde. Daar waar licht is verdwijnt donker. Liefde is de hoogste macht en heeft dus de hoogste autoriteit. In onze, door angst geregeerde wereld, kunnen wij ons dat bijna niet voorstellen.

“De weg is verborgen en heeft geen naam.”

Tao Te Tjing

De invulling van het consult is afhankelijk van wat op dat moment nodig is, en varieert van het verwijderen van blokkades, gronden en eventueel het sluiten van je ruimte. Ook kunnen entiteiten worden losgesneden of dierbare overleden personen losgelaten, zodat er ruimte komt om weer verder te gaan.

Een energetisch consult is iets anders dan coaching of therapie. Annemarie maakt contact met de plek in de energie waar het blokkeert. Zij kan dat helen of dichten met haar handen. Zij doet dat niet zelf, maar stelt haar handen ter beschikking aan het hogere en geeft licht en liefde door.


Lees meer over Annemarie

“Om de hulp van een tovenaar in te roepen, moet je je wapenen met waarheid, niet koppig zijn in je oordelen.”

Deepak Chopra

De effecten van deze sessies zijn helend en meestal meteen merkbaar in je leven. Eén tot drie sessies is over het algemeen genoeg. Veel ernstige zaken zijn in de diepte in één keer opgelost en dan kun je zo nodig verder met je eigen behandelaar (bijvoorbeeld psycholoog) om de onderliggende emotionele pijn te verwerken.

Als je volwassen bent, is het effect van de sessie afhankelijk van wat je er ten diepste mee wilt bereiken. Als je hangt in slachtofferenergie, en je wilt geen eigen verantwoordelijkheid nemen voor het leven wat je leidt en wat jij daarin creëert, dan heeft de sessie geen effect. Dit geldt ook als je je speciaal of bijzonder voelt doordat je bezoek krijgt van entiteiten bijvoorbeeld. Als je er vanaf wilt, kom dan langs.

“Weet je nog? Jij bent het licht van de wereld. en nu besef je dat. Gefeliciteerd. Je hebt je vleugels verdiend.”

Paul Ferrini

Format & kosten:
• Een energetisch consult kost € 65,- per 30 minuten.
• Het eerst consult kost € 90,- (dan duurt het consult 45 minuten).

Mochten de financiën een belemmering zijn, en een afspraak noodzakelijk, dan komen wij daar samen uit.

inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over het energetisch consult? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.