Inspira

Video-analyse

Het grootste deel van onze communicatie bestaat uit non-verbale communicatie. Van de effecten daarvan ben je je niet altijd bewust. Als je verbale en non-verbale communicatie niet in één lijn zijn, dan vertel je met woorden een boodschap, maar dan laat je lichaamstaal iets anders zien. We zeggen dan dat je niet congruent bent.

De video-analyse van Inspira helpt je te zien welke non-verbale lichaamstaal jij aan anderen laat zien wanneer je praat en in hoeverre deze congruent is met wat je vertelt. De video-analyse geeft je ook informatie over welke thema’s in je werk, relaties en leven spelen, die je onbewust meeneemt in je communicatie.

Na de video-analyse ben je beter in staat je non-verbale communicatie te sturen. Als je je op persoonlijk vlak ontwikkelt, dan verandert ook je non-verbale taal. En daarmee verandert dus ook het beeld wat je laat zien aan anderen, iets wat onmiddellijk een positief effect heeft op jouw manier van communiceren. Daarnaast weet je met welke thema’s je op persoonlijk vlak aan de slag kunt gaan

“Om de hulp van een tovenaar in te roepen, moet je je wapenen met waarheid, niet koppig zijn in je oordelen.”

Deepak Chopra

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over de video-analyse sessie? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.