Inspira

Liefdevol Leiderschap

Mijn eigen boek is begin dit jaar uitgekomen! Het is een inspiratieboek vol met blogs die ik de afgelopen zes jaar heb geschreven. Alle blogs zijn bedoeld om jou te inspireren de meest liefdevolle versie van jezelf te worden. Net als ik zelf dat ook probeer. Dit gaat met vallen en opstaan.

Elke dag ervaren we lessen. Ik ook. Soms zijn het diepe ingrijpende levenservaringen. Deze zijn moeilijk te vermijden, maar vaak zijn levenslessen vermomd in situaties en mensen waar we grote en kleine akkefietjes mee hebben. Overal waar je niet vrij op kunt reageren, daar heb je innerlijk werk te doen. Gelukkig zijn er ook overal wijsheden en inzichten voorhanden: mensen die net het juiste zeggen, of situaties die zo bizar zijn dat die je laten lachen, waardoor je de wijsheid en humor van het universum kunt ervaren.

Ik heb geleerd om me steeds weer opnieuw te verbinden met mezelf, door
op het diepste niveau te ervaren wat de dingen met me doen, zodat ik vanuit het hoogste niveau kan uitreiken.

Dit vraagt (persoonlijk) leiderschap. Daar gaat dit boek over. Het eerste deel
over persoonlijk leiderschap, het tweede deel bevat lessen voor leiders, en het derde deel gaat over mijn persoonlijke levenslessen.

Je kan mijn boek hier bestellen.

~ Annemarie Baltus
maart 2022

Lees hier meer  boekrecensies 
Persoonlijke ontwikkeling
Wil je verder komen met je persoonlijke ontwikkeling? Inspira biedt verschillende trajecten (eventueel op maat) aan.  Lees verder
Volg Annemarie op:
twitter-grijs
facebook-grijs
linkedin-grijs

Inspiratiemail
Wil je geen artikel van Annemarie missen? Schrijf je dan in voor haar maandelijkse Inspiratiemail.     Aanmelden


inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over (één van) onze programma's? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.