Inspira

Pascale Roubroeks

Als trainer en coach begeleid ik leiders en professionals in hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Ik faciliteer verandering & transformatie waarbij mensen hun Uniekheid & Innerlijke kracht (her)ontdekken, die ze vervolgens inzetten in alle aspecten van hun leven. Zo realiseren zij betekenisvolle resultaten én zijn zij van meerwaarde voor zichzelf & anderen. In mijn begeleiding gaat het veelal om het ontdekken en doorbreken van belemmerende patronen, zodat je jouw potentieel kunt vervullen en je verlangen(s) waar kunt maken.

Naast het zijn van coach en trainer vervul ik, inmiddels alweer zo’n 25 jaar, leiderschapsrollen binnen organisaties. Ik vind het belangrijk om ‘met mijn voeten in de klei’ te blijven staan; verbonden blijven en voeling houden met wat er in organisaties gebeurt. Op die manier ben ik van meerwaarde voor de mensen die ik begeleid.

Ik sta bekend om mijn bevlogenheid, betrokkenheid, warmte en mateloze nieuwsgierigheid. Ik houd ervan om te prikkelen, uit te dagen en wakker te schudden. Humor heeft daarbij een onmisbare plek in mijn begeleiding. Verbinding, liefde, respect, plezier, verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid zijn belangrijke waarden voor mij. Het creëren van een positieve impact in het leven van anderen is een belangrijke drijfveer voor mij in werk en privé.