Inspira

Pip

Als floormanager begroet ik elke bezoeker persoonlijk. Dat begint al bij het parkeerterrein. Niets is fijner voor het bezoek dan even aandacht krijgen van mij.

Ik neem mijn taak als floormanager uiterst serieus. Koek- of broodkruimels ruim ik onmiddellijk na constatering op. Stukjes vlees, vis of ei laat ik ook niet slingeren. Anders wordt de vloer een chaos en dat kunnen we niet hebben bij Inspira.

Tijdens de sessies houd ik Monique gezelschap. Ze komt zonder mij echt haar dag niet door, hoor. En in de pauzes controleer ik snel of er nog voldoende pepermuntjes zijn. Als ik de kans krijg, proef ik of ze echt nog lekker zijn. Beter voorkomen dan genezen, toch?

Ik kijk ernaar uit om jou ook te begroeten bij Inspira. Nieuwe en al bekende mensen, ik vind elke bezoeker elke keer een feestje waard!

Annemarie Baltus

Mijn kracht zit in het doorbreken van belemmerende patronen, die maken dat het potentieel van mensen niet vrij komt. Lees verder

Gasttrainer

Karen van Breemen

Ik help mensen om zich bewust te worden van zichzelf en om in contact te komen met hun wezenlijke stuk. Lees verder

Gasttrainer / trainingsacteur

Ger Casparie

Mijn talent bestaat uit de mogelijkheid om op een natuurlijke, sobere, wijze een oefengesprek aan te gaan die heel dicht bij de realiteit staat.   Lees verder

Monique Haarman

Het Puttense bos draagt bij aan mijn gevoel op een heel bijzondere plek te werken. Lees verder

Mariska Lubbersen

De lunch is een belangrijk moment van de dag tijdens de training. Lees verder