Inspira

Doorlopende ontwikkelgroep Inspira

Leiders van deze tijd ontwikkelen zich bij Inspira!

Als je al even op weg bent met je persoonlijke ontwikkeling en weet dat het je verder brengt in het leven, dan wil je hierop gevoed blijven. Dat doe je natuurlijk het liefst met gelijkgestemde mensen.

In de doorlopende ontwikkelgroep Inspira bieden we jou vier dagen per jaar de mogelijkheid te werken aan jezelf met een inspirerende groep mensen.

Deelnemen kan als je je inschrijft voor de bijeenkomst(en) van jouw keuze. Meerdere keren deelnemen betekent dat je deelnemers in wisselende samenstellingen blijft tegenkomen. Elke keer is er een andere groepsdynamiek en komt er nieuwe inspiratie.

Je mag verwachten dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten rond ontwikkelvraagstukken die in het hier en NU actueel zijn.

Testimonial
“Als ik aan de afgelopen themadagen terugdenk komen er een aantal woorden in me op: open, confronterend, liefdevol en warm. Ik ben tijdens de sessie goed gespiegeld door Annemarie en de deelnemers, met als resultaat dat ik op meer gebieden en mijn leven bewust ben en vrij kan worden. Heel fijn! Wat me verder opviel was de toewijding van alle deelnemers, waardoor de kwetsbare omgeving snel vertrouwd raakte en er in korte tijd echt diepgang werd bereikt.”
Meer Testimonials
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thema: Stevig staan in spanningsvelden

Hoe sta blijf je dichtbij jezelf in spanningsvelden? Hoe blijf je trouw aan jezelf, als de omgeving je uitdaagt om jezelf te verlaten? Hoe blijf je in contact. Met jezelf en met anderen. Tijdens deze DOGI werken we met opstellingen.

Datum: donderdag 23 september 2021
13.30 uur tot 21.00 uur

Aanmelden

toscane ondergaande zon hoger

Thema: Verbinding met je ziel

Hoe verbind je je met jouw essentie? Datgene wat jij ten diepste bent? Hoe laat je de kwaliteiten van je ziel in de dagelijkse praktijk naar voren komen? Wat is je leerlijn in dit leven? Hoe uit zich dit in de lessen die je krijgt? We werken deze keer met visualisaties.

Datum: donderdag 24 februari 2022
13.30 uur tot 21.00 uur

Aanmelden

zwanen

Thema: Groepsdynamiek

We gaan aan de slag met de dynamiek die ontstaat in groepen. Hoe herken je de krachtenvelden, welke informatie ligt er in besloten en hoe kun je het gebruiken? Hoe kun jij ervoor zorgen dat je vanuit een holistisch perspectief een groep leidt?

Datum: donderdag 19 mei 2022
13.30 uur tot 21.00 uur

Aanmelden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thema: Stevig staan in spanningsvelden

Hoe sta blijf je dichtbij jezelf in spanningsvelden? Hoe blijf je trouw aan jezelf, als de omgeving je uitdaagt om jezelf te verlaten? Hoe blijf je in contact. Met jezelf en met anderen. Tijdens deze DOGI werken we met opstellingen.

Datum: donderdag 22 september 2022
13.30 uur tot 21.00 uur

Aanmelden

IMG_8161

Thema: Innerlijk theater: voice dialogue

We hebben allemaal verschillende, soms tegenstrijdige, innerlijke delen, die elkaar behoorlijk in de weg kunnen zitten. Zo is er de innerlijke criticus, de perfectionist, het innerlijke kind, maar ook onze oervader of oermoeder. Er zijn Ego delen, Hoger Zelf delen en er zijn gekwetste delen. Door het opstellen van deze delen, krijg je meer inzicht in hoe je in elkaar zit en hoe je jezelf kunt helpen om te helen. Annemarie gebruikt hier haar ervaring met Voice Dialogue.

Datum: donderdag 24 november 2022
13.30 uur tot 21.00 uur

Aanmelden

Resultaat

Deelname aan de doorlopende ontwikkelgroep Inspira geeft inspiratie, herkenning en ruimte. Na elke dag zet je een stapje voorwaarts in jouw proces. Dat wat onbewust was, wordt bewust gemaakt. Je wordt innerlijk rijker en gevoed. Je leert dicht bij jezelf te blijven en wordt daardoor krachtiger in de manier waarop je opereert in de buitenwereld. En ook al lijkt dit een paradox, dat is het niet. Je leiderschapskwaliteiten zullen juist toenemen.

Deelnemers

Deelnemers zijn mensen die hun persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Net als jij beseffen zij dat je precies bent waar je moet zijn, ook al heb je niet altijd  zin in wat er op je bord ligt. Zij beseffen dat wat zich NU manifesteert precies datgene is wat zij nodig hebben om te groeien en te leren ten volle te leven. Zij zijn bezig hun Ego in beheer te nemen, waardoor het Ware Zelf meer en meer regie krijgt. In hun persoonlijke zoektocht worden zij geïnspireerd door elkaar.

We werken in kleine groepen van maximaal vijf personen, zodat iedereen actief mee kan doen en maximaal leert in zijn proces. Daarnaast is een voorwaarde dat de deelnemer bekend is met de werkwijze van Inspira. Als je gevorderd bent in het werken aan jezelf, maar nog niet bekend bent met Inspira, neem dan contact met ons op om jouw mogelijkheid van deelname te bespreken met Annemarie. We nodigen je dan van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Trainer:
Annemarie Baltus


Lees meer over Annemarie

Lees wat anderen zeggen over de Doorlopende ontwikkelgroep Inspira.
Testimonials

De bijeenkomsten starten om 13.30 uur en we werken door tot 21.00 uur. Tussendoor zal er een kleine maaltijd gepresenteerd worden.

Contacturen: 2 dagdelen

Kosten

Je kunt je per sessie inschrijven voor deze themadagen.
Een losse sessie kost €425,- Schrijf je je in voor drie bijeenkomsten dan zijn de kosten € 1.150,-. Dit is inclusief verblijfkosten.
De factuur krijg je in de maand van de eerste deelname. Inspira is vrijgesteld van BTW.

Voor particulieren geldt een korting van € 75,- bij inschrijving voor een bijeenkomst.

De inschrijving voor de bijeenkomsten gaat op volgorde van aanmelding. Vol = vol!
Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat er ruimte is voor jou op de gewenste dagen.

Let op: Ruilen van een sessie kan tot een maand voor aanvang, en mits er plaats beschikbaar is. Daarna telt de bijeenkomst mee als volgende sessie.

inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over de doorlopende ontwikkelgroep Inspira? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.