Inspira

Testimonials

Wat zeggen klanten over de programma’s van Inspira?

Over De kracht van het onbewuste

” Zelden plaats ik commentaar op LinkedIn maar voor Annemarie en haar Leiderschapsprogramma waaraan ik afgelopen week heb mogen deelnemen maak ik heel graag een uitzondering. ‘What a ride’! Ik voel me bevoorrecht dat ik deze week heb mogen ervaren. Een ervaring om nooit meer te vergeten: heel intens, indrukwekkend en liefdevol. Een reis die nieuwe inzichten heeft gebracht onder leiding van een zeer professionele, getalenteerde, geestige en gepassioneerde coach.”
~ Sabine H.

“Ik heb in korte tijd inzichten over bepaalde patronen gekregen. Die patronen hebben me veel opgeleverd maar blokkeren nu soms in relaties. Die heb ik helder. Het begint bij bewustwording, nu kan ik er mee aan de slag.”
~ A.D.
Hoofd Operations

“Ik ben me nog bewuster geworden van mijn overlevingsdeel (streber), het ontstaan daarvan en de gevolgen ervan als ik me daardoor laat ‘bepalen’. Dit bewustzijn maakt me vrijer, zorgt voor ontspanning in het contact met anderen en mildheid naar mezelf. In plaats van heel hard mijn best te doen voor alles en iedereen, kan ik me nu in vertrouwen openstellen voor wat zich in het contact ‘ontvouwt’, waar ik dat eerder probeerde te controleren vanuit het ‘moeten’ en ‘het is niet goed genoeg’ van mijn streber.
Deze training is voor ieder die al op een manier met zijn/haar persoonlijk proces aan de gang is en een volgende stap wil zetten naar meer vrijheid van handelen, vanuit je kern. Deze training helpt je je ware potentieel aan te spreken door blokkades die dat nog in de weg staan aan te kijken en op te ruimen.”
~ H.B.
Program manager

“Zoals Annemarie het tijdens de training verwoordde: het antwoord komt uit het ervaren van de pijn, niet uit het hoofd. Dat is voor mij de essentie van deze prachtige training – of beter innerlijke reis. Want ik heb geleerd én ervaren dat het vrijmaken van mijn ware potentieel niet kan zonder het ervaren en aangaan van mijn verborgen pijn. Ik ben me bewuster geworden van mijn pijn, ware verlangen, masker en (vlucht)gedrag. En dat ik zelf verantwoordelijkheid kan én wil nemen voor mijn eigen innerlijke kind. Een innerlijke reis die ik zelf ben aangegaan, maar gelukkig niet alleen. De groep, het groepsproces, de open vloer als werkvorm en de begeleiding van Annemarie en Karen waren voor mij onmisbare onderdelen van dit ultieme cadeautje aan mezelf!”
~ P.C.
Innovatiemanager

“Ik heb “De kracht van het onbewuste” ervaren als een confrontatie met mezelf, die me meer inzicht heeft gegeven in mijn werkelijk drijfveren, passies en blokkades. Het herkennen en erkennen hiervan geeft me handvatten in de praktijk van alle dag om meer uit mezelf te halen. Zowel zakelijk als privé. Het opent voor mij nieuwe deuren op weg naar nieuwe ervaringen en verdieping van relaties. Waarbij ik meer dan in het verleden weet te schakelen tussen mijn hoofd, hart en buik.
De locatie Monte na Luz is zonder meer uniek te noemen en draagt bij aan het afzonderen om te kunnen focussen op het proces. Daarbij is Frank een uitmuntend gastheer die uitstekend bij de setting past. Annemarie en Karen hebben de juiste toon gezet in deze omgeving, om in rust en vertrouwen te komen tot openheid en kwetsbaarheid. Altijd warm op de persoonlijke relatie, maar ook confronterend en onderzoekend waar nodig.
Een groot compliment ook naar alle deelnemers van de week in de Algarve. Hun inzet, enthousiasme en openheid ware cruciaal. We waren met 10 heel verschillende deelnemers, maar stuk voor stuk mooie en waardevolle mensen. Ieder met hun eigen verhaal en kwaliteiten. Ik hoop dat we contact houden nu we terug in Nederland zijn.
Ik raad de week aan voor iedereen die de confrontatie met zichzelf durft en wil aangaan en die ook openstaat voor de een stukje spirituele bewustwording.”
~ J.de B.
Directeur Bedrijfsvoering

“Portugal was een fantastische, maar erg onverwachte ervaring voor mij! Als een echte bèta-man doorga ik dit soort sessies altijd vanuit een nuchtere instelling. Echter, al de eerste dag besefte ik dat deze week een veel diepere en blijvende verandering teweeg ging brengen dan ik me had voorgenomen.
De indrukwekkende omgeving bij Loulé, maakt je echt lost van je dagelijkse geestkracht. De getalenteerde trainers waren onvoorstelbaar goed; vanuit hun eigen kracht en ik-wezen waren ze in staat de gehele groep van deelnemers naar een hoger energie te bewegen, en iedereen een individueel ervaring mee te geven. Ik heb ook ontzettend veel geleerd van de andere deelnemers; iedereen neemt z’n eigen energie mee, en dat is erg indrukwekkend om van zo dichtbij te ervaren, en elkaar te helpen waar dat kan.
Portugal heeft me nog lang bezighouden. Verwacht geen theoretische modellen, PowerPoint slides of standaard opdrachten; dit is echt anders.”
~ M.den B.
Director

“45 jaar, een lieve vrouw, twee prachtige dochters en een goed lopend, eigen bedrijf. Soms lacht het leven je toe! Het leek me een mooi moment om de blik vooruit te werpen en te kijken hoe ik de tweede helft van mijn (zakelijke) leven zie. Wat is mijn ambitie? Wat wil ik nog bereiken? En hoe wil ik dat dan doen? Met deze zakelijk gerichte vragen vertrok ik naar Portugal. De achterliggende vraag die ik had was “hoe gebruik ik mijn gevoel als kompas, waar ik op durf te vertrouwen?”. Op basis van het intake gesprek met Annemarie, had ik meer dan genoeg vertrouwen dat dit een zinvolle week zou worden. Het was ook een bewuste keuze om niet volledig voorbereid te gaan, maar dit keer lekker onbevangen. En dat is heel goed uitgepakt! In plaats van de zakelijke vraagstukken, ben ik op dag 1 (waarschijnlijk al na een uur…) van het zakelijke pad afgestapt en de rest van de week is het om mij gegaan: waar zit mijn kernkwaliteit, wat zijn mijn overtuigingen, waar zitten mijn belemmeringen en wat kan ik daar van leren? De week Monte na Luz heeft heel veel bevestigd wat ik al wist (en dat is heel fijn!), maar het heeft ook veel nieuwe inzichten gebracht en openingen om zaken anders aan te pakken. Vol energie ging ik terug naar mijn drie vrouwen. Wordt de tweede helft van mijn leven daarmee totaal anders? Deels. Voor een groot deel ben ik echter meer geaard en sta ik opgeruimd(er) in het hier en nu.”
~ G. de. B
Directeur- Eigenaar bureau voor facilitair advies en interim- en projectmanagement

“Ik ben erg dankbaar voor deze week. Ik heb in vier dagen een intens leerproces beleefd. Dat gaat niet zonder pijn, frustratie, angst en verdriet.
Dankzij de deskundige begeleiding van Annemarie en Sharon, dankzij een mooie groep, respectvolle mensen die elkaar het eigen leerproces gunnen en dankzij mezelf ben ik dat niet uit de weg gegaan.
Als ik terugkijk durf ik nu meer te vertrouwen op wie ik echt ben en begrijp ik mijn eigen vergissingen veel beter. De wijdse, serene en natuurlijke omgeving in Portugal, gecombineerd met voedzame vegetarische gerechten maken het tot een ervaring die ik niet meer vergeet.”
~ J. van den B.
Strategisch P&O Adviseur

“Op een berg in Portugal ben ik dichter bij mijn gevoel – mijn ware ik – gekomen dan ik ooit had durven dromen. En dit dankzij twee fantastische coaches (zowel confronterend als inspirerend) en een superlieve, maar ook oprecht kritische groep. Fijn ook om te constateren dat er meer mensen zijn zoals ik; mensen die af en toe worstelen, zoekende zijn, en graag een nog mooiere versie van zichzelf willen worden. Erg bijzonder om dit met (vooraf) onbekenden te delen, te ervaren en samen zoveel te kunnen groeien in een week tijd!”
~ P. van D.
HR Business Partner

“Een onvergetelijke ervaring, intens, eng, mooi maar bovenal een bevrijding. Wat heeft dit me veel gebracht.”
~ L. D.

“Ik had nooit gedacht dat een week vol met inzichten over je schade, schat, dader, verlangens, ideaalbeelden, maskers, gedrag en je ware ik zo fijn zou kunnen zijn. Annemarie, Sharon en de groep hebben me zoveel gegeven, daar ben ik hen allemaal ontzettend dankbaar voor.”
~ S. H.
Teamleider Zorgcoach zorgorganisatie

“Portugal was voor mij: hoe bewuster je wordt van je intenties en ervaringen en hoe beter je deze twee kan combineren…. je leeft bewuster”
~ M. van den B.
H.R. Manager

Lees meer over het programma Kracht van het onbewuste 

Over de Doorlopende ontwikkelgroep Inspira

Ik ben deelnemer aan alle themadagen van de doorlopende ontwikkelgroep. Ik voelde tijdens de afgelopen maanden de behoefte groeien aan structureel en goed begeleid werken aan mezelf.
De doorlopende ontwikkelgroep kwam daarom voor mij op het juiste moment. Ik ken Inspira uit een traineeship van enkele jaren geleden en vind de aanpak zeer fundamenteel en doortastend, met een hernieuwd perspectief en een bevrijd gevoel als resultaat. Ik wist dan ook meteen dat ik bij Inspira aan het juiste adres ben om mijn volgende stappen te zetten.
Als ik aan de afgelopen themadagen terugdenk komen er een aantal woorden in me op: open, confronterend, liefdevol en warm. Ik ben tijdens de sessie goed gespiegeld door Annemarie en de deelnemers, met als resultaat dat ik op meer gebieden en mijn leven bewust ben en vrij kan worden. Heel fijn! Wat me verder opviel was de toewijding van alle deelnemers, waardoor de kwetsbare omgeving snel vertrouwd raakte en er in korte tijd echt diepgang werd bereikt.
Aan potentiële deelnemers wil ik meegeven dat het helpt als je al enige stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling en hier graag mee verder gaat.
~ Stijn Bartelink

Tijdens het traineeship bij Achmea maakte ik kennis met Annemarie en een doorlopende ontwikkelgroep. Dit was toen met een vaste groep trainees. De afsluiting hiervan is inmiddels 3 jaar geleden en ik merkte dat ik weer toe was aan persoonlijke ontwikkeling. Ik zie veel voordelen in persoonlijke ontwikkeling met een groep. Je hebt dan te maken met een collectieve energie en kennis wat een grote toegevoegde waarde heeft.
Het is heel bijzonder hoe snel je de diepte in duikt op een ontwikkeldag. Je kent de mensen niet, maar je voelt je veilig en vrij om te delen en je kwetsbaar op te stellen. Annemarie is hier natuurlijk de verbindende factor. Zij weet met haar scherpheid en zachtheid jouw onderbewuste naar boven te halen.
Ik raad de ontwikkeldagen iedereen absoluut van harte aan.
~ Charlotte van den Hoven van Genderen

Een aantal jaar geleden volgde ik als trainee een traject bij Annemarie wat mij veel heeft gebracht. Afgelopen voorjaar deed ik mee aan de mini-workshop ‘de Kracht van het Onderbewuste’ en ik realiseerde me dat ik het gemist had om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling met gelijkgestemden. Daarom heb ik me opgegeven voor de Doorlopende ontwikkelgroep Inspira.
Wat hierbij belangrijk is dat je er open ingaat, omdat je er het meest uithaalt als je je kwetsbaar opstelt. Wat je zelf in staat bent aan de dag te geven, dat kun je er ook uithalen. Annemarie leeft deze norm: ze stelt zichzelf kwetsbaar op en geeft daarbij het goede voorbeeld voor anderen. Het is een laagdrempelige uitnodiging voor mensen om ook in te stappen. Er wordt weinig tijd besteed aan voorstellen, we doken gelijk de diepte in. Als je wat meer tijd nodig hebt, of zoekende bent naar wat er speelt is dat misschien lastiger. Mijn ervaring bij de themadag Maskers was positief. Ik heb er een mooi inzicht uitgehaald.
~ Anke Boonstra

Over Executive coaching

“Annemarie,
Je hebt me veel van mijzelf laten zien. Je liet me nergens mee wegkomen en prikte net zo lang tot we bij de kern van het probleem waren. Vooral de brug van de mens naar het werk was fijn.
Elke sessie was weer anders, steeds gingen we zo diep als op dat moment kon.
Ik vond het heel bijzonder, het ging heel gemakkelijk tussen ons. Al vond ik je speciale “coachingsblik” in het begin wat verwarrend. “Wat wil ze, wat voelt ze, wat nu?” Je kunt vele energieën aannemen, maar je voelt als jij.
Je benoemt alles wat je ziet gebeuren, zonder te kwetsen. Je hebt me geraakt. Je was confronterend, maar ook oplossingsgericht, je was streng en lief. Je was de duw in mijn rug en de schop onder mijn kont.”
~Lydia Freië
Business Controller Klantcontact
Zilveren Kruis | Finance & Risk

“De overwoekerde tuin werd aangepakt. Het dode hout weggesnoeid, het gras geverticuteerd, nieuwe bloemen geplant. Het werd weer licht in de tuin en alles kwam tot ontwikkeling. “Hé, kijk nou, nooit gerealiseerd dat dit ook in de tuin staat!” En het mooie van deze hovenier? Zij laat haar gereedschappen bij je achter.”
~ Wim van Veen
Thio Pharma, hoofd P&O

“Wanneer ik een gesprek heb wat niet loopt, denk ik aan jou…..Focus. Wanneer er een gesprek is zonder wederzijds begrip denk ik aan jou…..leef je in in de ander. Wanneer mijn lontje weer eens te kort is, denk ik aan jou…..de wet van de boerderij.
Wat jouw coaching voor mij zowel zakelijk als privé heeft gedaan, kan niet in een paar zinnen gevangen worden. Ik heb het ervaren als een kind in een zeer inspirerende “snoepjeswinkel”. Dank.”
~ Henk Lubbersen
Veilingmeester BCA Autoveiling

“Beste Annemarie,
Er zijn momenten in je leven dat je merkt dat het zo niet gaat, dat het anders moet. Nog meer van hetzelfde geven brengt je er niet.
Dan is het moment van zoeken naar een oplossing aangebroken. IJzer scherpt men met ijzer, een mens scherpt men met een mens. In de gesprekken met Annemarie heb ik wel eens gedacht; “Ken je mij beter dan ik?” De gesprekken kenmerken zich door scherpe vragen, maar ook mildheid, de confrontatie met jezelf en het werken aan je betere ik. Ervaren dat je jezelf niet kent, maar je bent zoveel meer.”
~ Henk Meijer
Directeur Rabobank

“Je bent als een goed boek. Op basis van een korte samenvatting en voorwoord begin je vol verwachting aan de eerste bladzijde. Je voelt de spanning, de nieuwsgierigheid en bovenal de onzekerheid over hoe het boek zich ontwikkelt. Naarmate je vordert in het boek maakt de spanning plaats voor verrassing en confrontatie. Het boek boeit steeds meer en je kunt hem bijna niet meer wegleggen. Met scherpe, doortastende en verrassende wendingen dringt de impact en interactie met jou als lezer langzaam tot je door. Je denkt na, je probeert uit en je groeit en verrast dan vervolgens jezelf. Een boek om aan te bevelen aan anderen en om herhaaldelijk te lezen, omdat het zoveel indruk op de lezer maakt dat het nooit ophoudt te boeien of nieuwe inzichten te brengen. Dat zou op de achterkant van jouw boek moeten staan.”
~ Monique de Jong
Teammanager Achmea

“Bewustwording, vertrouwen en loslaten het lijkt zo eenvoudig als jij het vertelt. De overvolle rugzak die ik meedroeg werd geleegd, wat lucht dat op! Echter de kunst is om de rugzak niet weer vol te stoppen met onnodige ballast. In het boek dat je me gaf stond de volgende tekst: “Niemand heeft ooit piano leren spelen door er een boek over te lezen”. En zo is het ook met hetgeen jij mij leerde tijdens de coaching. Zowel zakelijk als privé probeer ik me steeds weer bewust te zijn van de ‘de stoel’ waarop ik zit en ‘het masker’ dat ik draag.
Deze testimonial is te kort om te beschrijven wat de coaching voor me heeft betekend, het was inspirerend, verassend, leerzaam en heeft me de handvaten gegeven om in elke situatie opnieuw te proberen in mijn kracht te staan.”
~ Liselot Dalenoord

Lees meer over Executive coaching

Over Leiderschapstrajecten

“Ik heb zoveel trainers gezien en ik vind jou de beste (samen met een voormalig voorzitter van een herenclub). Je bent een wolf in schaapskleren, een soort kwaadaardig roodkapje. Ik heb het idee dat je aanpak mensen op weg kan helpen, it sure helped me! En aangezien ik een egocentrische, hypergevoelige narcist ben zeg ik dat niet gauw. En je ziet er goed uit! Ik ook natuurlijk en dat schept al gauw een band.”
~ Michiel

Lees meer over Leiderschapstrajecten

Over Teamtraject: De kracht van het collectief

“Werken met Annemarie is als team en/of individu tot de kern komen en daar ruimte vinden om te groeien.”
~ Marlies Daris
Manager Achmea

“In 2015 heb ik Inspira gevraagd te ondersteunen bij de teamontwikkeling van het management team Control & Reporting. De ontwikkeling was gericht op het met meer autonomie laten werken van de managers (en de professionals in de teams).
Het teamontwikkelingtraject heeft het zelfvertrouwen van de managers verstrekt en het vertrouwen in elkaar. Dit legde de basis voor het elkaar ondersteunen en versterken, alsmede het nemen van verantwoordelijkheid en besluiten.
De bijeenkomsten bij Inspira waren daadwerkelijk een inspiratie voor de samenwerking en heeft gewerkt als een katalysator voor de ontwikkeling van het team!”
~ Willem Spek
Senior manager Control & Reporting
Zilveren Kruis

Lees meer over het Teamtraject: De kracht van het collectief

Over Intervisie

“Spot on’, sensitief, respectvol, warm, mooi. Dat zijn de eerste dingen die bij mij opkomen als ik aan Annemarie denk.
Als ik naar Putten ga heb ik een gemengd gevoel van leuk en fijn, maar toch ook spannend. Dat spannende zit m erin dat Annemarie zo sensitief is dat het soms lijkt alsof ze dwars door me heen kan kijken en ze mij helemaal ‘doorheeft’. Er is geen ontkomen aan, dus wie zou ik voor de gek moeten houden? Doordat Annemarie werkt op een heel respect/liefdevolle manier, voelt het ok om de maskers te laten zakken, de mist te laten optrekken en de inzichten te laten komen.
Behalve inzichten, krijg ik ook nuttige en praktische tips die direct hun effect hebben.
Annemarie, dankjewel!!!”
~ Nienke van Beurden
HR Business Partner Private Banking International
ABN AMRO | Human Resources

“Als ik in vergaderingen afhaak, dan denk ik aan jou: “zelfs van de grootste boerenlul kun je iets leren”
~ Karin Pol
Bedrijfsleider Orthopedie
Radboud UMC

“Annemarie weet snel tot de kern te komen. Ze prikt door elke façade heen en legt de vinger op waar het bij jou écht om draait. Mijns inziens een voorwaarde voor echte ontwikkeling en groei.”
~ Babette Hensbergen
HR Business Partner
ABN AMRO

“Het is een groot plezier om met je te werken. Met je scherpe analyses en inzichten vertaald naar het individu weet je op een persoonlijke, open en humoristische wijze een spiegel neer te zetten waaruit je veel leert en ervaart. Kortom het is een feestje om bij jou in Putten te zijn.”
~ Ageeth Bakker
Directeur Avero Achmea

Lees meer over Intervisie

Over Opstellingendagen

‘Waar ben ik aan begonnen’, was toch werkelijk het eerste waar ik aan dacht toen ik de ruimte binnen kwam lopen en de deelnemers aan deze opstellingsdag zag.
‘Waarom heb ik dit niet eerder gedaan’ was de gedachte toen ik wegreed na deze intensieve dag. Vreemd eigenlijk dat derden je antwoorden kunnen geven die in je onderbewustzijn best al weet maar een plaats krijgen als ze daadwerkelijk tegen je gezegd worden. Mij heeft het heel veel gebracht en ik kan het iedereen aanraden. Wat heb je eigenlijk te verliezen? Tijd? Ego? Het heeft mij rust en inzicht gegeven en Annemarie had gelijk toen ze me er over vertelde. Echter, als nuchtere noordeling was dat toch echt niet iets voor mij. Het heeft zeker een paar maanden geduurd voordat ik de knoop doorhakte. Nu plan ik deel twee in omdat ik gemerkt heb dat het me de eerste keer geholpen heeft. Daarnaast kun je zelf een mooie rol vervullen in de opstellingen van anderen. Fascinerend wat je dan voelt en ervaart als je er voor open staat.
Het typeert de coach Annemarie echt, doorzetten, doorvragen en juist dat aanstippen en bespreken waar anderen stoppen. Ik heb heel wat trainingen intern en extern mogen volgen maar nooit ben ik mezelf zo tegen gekomen. Sessies bij Annemarie zijn zeker niet altijd leuk, ze is confronterend, scherp en houd je continue een spiegel voor. Hiermee kom je echter wel tot de kern, de kern waar de pijn zit en waar ik zelf de verandering wil maken en daar kwam ik voor.
~ Jaap Rumph
Districtsdirecteur ABN AMRO Bank

Lees meer over de Opstellingendag

Over de E-learning Persoonlijk Leiderschap

“Tijdens het coachingstraject heb ik intensief gebruik gemaakt van de E-learning ‘Persoonlijk Leiderschap’. De kracht is de combinatie van de achtergrond van en de toelichting op de coaching concepten die Annemarie in haar sessies gebruikt. De teksten worden aangevuld met video en grafisch materiaal en links naar artikelen. Dit geheel wordt ondersteund met goede oefeningen en vragen bij iedere deelmodule.
Dit was voor mij een prettige manier om tijdens de coaching sessies te reflecteren op mijn ontwikkeling. Tevens ook een mooie houvast en leidraad bij de voorbereiding van onze gesprekken.
Ik heb de E-learning ervaren als een gigantische meerwaarde tijdens het gehele traject.”
~Tom van der Grinten
Domain lead Operations Credits ABN AMRO

“In de E-learning Persoonlijk Leiderschap maak je een reis door je leven, waarin je je bewust wordt van hoe je gedragspatronen hebt ontwikkeld, waar je groeipijnen zitten, hoe je met lastige situaties omgaat en wat je valkuilen zijn. Je krijgt handvatten om je bewust te worden en te blijven van jezelf, van de ingesleten reactie-patronen en hoe dit gedrag tot stand is gekomen.
Door de e-learning word je je bewust van deze patronen en leer je om in het nu naar situaties te kijken en te reageren zoals jij wilt. Meer vrijheid, zelfvertrouwen en bewustzijn is hiervan het resultaat. De video’s, theorie, oefeningen en duidelijke visualisaties maken de training tot een prettige reis.”
~ Thea Houtenbos
Trainer/coach

Over Traineetrajecten

inspira workshop teams

“Wat ben ik blij met de keuze die ik maakte om te gaan voor een traineeship waar persoonlijke ontwikkeling zo centraal staat, het was exact wat ik nodig had en wilde, alleen wist ik destijds niet precies wat zo een programma met me zou doen & wat het me zou brengen.

Ik kom uit een cultuur en familie waar enorm veel pijn zit. En geluk. Het benoemen van die gevoelens die niet uitgesproken zijn & worden, het toegeven van de pijn, het aangaan van emotionele confrontaties met elkaar, dat gebeurt niet waar ik vandaan kom. Het belang daarvan heeft geen prioriteit.  Dat zorgt ervoor dat er ‘knellen’ ontstaan en blijven die je voelt in je lichaam. Dingen worden niet uitgesproken. En dat tientallen jaren/een heel leven lang.

Het persoonlijk leidershapsprogramma, met alles wat erbij hoort, heeft mij handvaten gegeven waarvan ik nu al weet dat ik ze heel mijn leven kan inzetten voor het goede.” B.

“Nog een dankwoord richting jou Annemarie, wat ben ik je dankbaar voor al je hulp, kennis, geduld, duwtjes in de rug en soms prikkelende opmerkingen. Ik was het echt niet altijd met je eens en soms duurde het ook een tijdje voor ik de waarde van je woorden in kon zien. Zonder jouw coaching had ik niet gestaan waar ik nu sta.” A.

“De diepgang van het programma. Het blijft niet hangen bij een competenties of vaardigheden trainen. De diepgang maakt het soms ook confronterend en lastig, maar is wel heel waardevol om een stap verder te zetten in je ontwikkeling.”

“Het terugkijken door na te gaan wie ik ben, hoe ik zo geworden ben en waarom ik doe zoals ik doe. Daarnaast heb ik het als heel waardevol ervaren om beter te leren reflecteren.”

“Omdat het stilstaan bij de situaties waar je moeite mee hebt bij Inspira plaatsvindt tijdens het uitvoeren van je opdracht, kun je direct uitvoeren waarmee je geoefend hebt. Op deze manier pas je het makkelijker toe en leer je er meer van.”

Lees meer over Traineetrajecten