Inspira

Testimonials

Executive coaching

“Annemarie, je hebt me veel van mijzelf laten zien. Je liet me nergens mee wegkomen en prikte net zo lang tot we bij de kern van het probleem waren. Vooral de brug van de mens naar het werk was fijn. Elke sessie was weer anders, steeds gingen we zo diep als op dat moment kon. Ik vond het heel bijzonder, het ging heel gemakkelijk tussen ons. Al vond ik je speciale “coachingsblik” in het begin wat verwarrend. “Wat wil ze, wat voelt ze, wat nu?” Je kunt vele energieën aannemen, maar je voelt als jij. Je benoemt alles wat je ziet gebeuren, zonder te kwetsen. Je hebt me geraakt. Je was confronterend, maar ook oplossingsgericht, je was streng en lief. Je was de duw in mijn rug en de schop onder mijn kont.”


“De overwoekerde tuin werd aangepakt. Het dode hout weggesnoeid, het gras geverticuteerd, nieuwe bloemen geplant. Het werd weer licht in de tuin en alles kwam tot ontwikkeling. “Hé, kijk nou, nooit gerealiseerd dat dit ook in de tuin staat!” En het mooie van deze hovenier? Zij laat haar gereedschappen bij je achter.”


“Wanneer ik een gesprek heb wat niet loopt, denk ik aan jou…..Focus. Wanneer er een gesprek is zonder wederzijds begrip denk ik aan jou…..leef je in in de ander. Wanneer mijn lontje weer eens te kort is, denk ik aan jou…..de wet van de boerderij. Wat jouw coaching voor mij zowel zakelijk als privé heeft gedaan, kan niet in een paar zinnen gevangen worden. Ik heb het ervaren als een kind in een zeer inspirerende “snoepjeswinkel”. Dank.”


“Beste Annemarie, er zijn momenten in je leven dat je merkt dat het zo niet gaat, dat het anders moet. Nog meer van hetzelfde geven brengt je er niet.
Dan is het moment van zoeken naar een oplossing aangebroken. IJzer scherpt men met ijzer, een mens scherpt men met een mens. In de gesprekken met Annemarie heb ik wel eens gedacht; “Ken je mij beter dan ik?” De gesprekken kenmerken zich door scherpe vragen, maar ook mildheid, de confrontatie met jezelf en het werken aan je betere ik. Ervaren dat je jezelf niet kent, maar je bent zoveel meer.”


“Je bent als een goed boek. Op basis van een korte samenvatting en voorwoord begin je vol verwachting aan de eerste bladzijde. Je voelt de spanning, de nieuwsgierigheid en bovenal de onzekerheid over hoe het boek zich ontwikkelt. Naarmate je vordert in het boek maakt de spanning plaats voor verrassing en confrontatie. Het boek boeit steeds meer en je kunt hem bijna niet meer wegleggen. Met scherpe, doortastende en verrassende wendingen dringt de impact en interactie met jou als lezer langzaam tot je door. Je denkt na, je probeert uit en je groeit en verrast dan vervolgens jezelf. Een boek om aan te bevelen aan anderen en om herhaaldelijk te lezen, omdat het zoveel indruk op de lezer maakt dat het nooit ophoudt te boeien of nieuwe inzichten te brengen. Dat zou op de achterkant van jouw boek moeten staan.”


“Bewustwording, vertrouwen en loslaten het lijkt zo eenvoudig als jij het vertelt. De overvolle rugzak die ik meedroeg werd geleegd, wat lucht dat op! Echter de kunst is om de rugzak niet weer vol te stoppen met onnodige ballast. In het boek dat je me gaf stond de volgende tekst: “Niemand heeft ooit piano leren spelen door er een boek over te lezen”. En zo is het ook met hetgeen jij mij leerde tijdens de coaching. Zowel zakelijk als privé probeer ik me steeds weer bewust te zijn van de ‘de stoel’ waarop ik zit en ‘het masker’ dat ik draag. Deze testimonial is te kort om te beschrijven wat de coaching voor me heeft betekend, het was inspirerend, verassend, leerzaam en heeft me de handvaten gegeven om in elke situatie opnieuw te proberen in mijn kracht te staan.”