Inspira

Liefdesbang

Helderheid in relatiedynamiek

Heb jij last van verlatingsangst of bindingsangst? Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Verlang je naar een partner maar loopt deze steeds weg als jij dichterbij komt? Of verdwijnen al jouw gevoelens als iemand voor jou wil gaan? Misschien heb je een relatie maar mis je de intimiteit. In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan.

Liefdesbang is een super boek voor iedereen die een relatie heeft met een dynamisch evenwicht (zoals ik) of graag een duurzame relatie zou willen, wat om uiteenlopende redenen niet lukt. De dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst wordt helder en herkenbaar beschreven. Bij het rijtje kenmerken van de strategie van verlatingsangst had ik ongeveer alles, behalve smeken. Het boek heeft mij geholpen om meer helderheid in de dynamiek te krijgen en daardoor werd ook de liefde weer een stukje meer vrij. Een aanrader!

~ Annemarie Baltus
2015

Lees hier meer  boekrecensies 
Persoonlijke ontwikkeling
Wil je verder komen met je persoonlijke ontwikkeling? Inspira biedt verschillende trajecten (eventueel op maat) aan.     Lees verder
Volg Annemarie op:
twitter-grijs
facebook-grijs
linkedin-grijs

Inspiratiemail
Wil je geen artikel van Annemarie missen? Schrijf je dan in voor haar maandelijkse Inspiratiemail.     Aanmelden


inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over (één van) onze programma's? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.