Inspira

Leiderschapstrajecten

Inspira helpt bij het ontwikkelen van leiderschapskracht, het realiseren van (persoonlijke) groei en het doorbreken van stagnatie. Wij maken leiderschapsprogramma’s op maat, geënt op de specifieke situatie van de doelgroep binnen de organisatie. Denk daarbij aan programma’s voor trainees en high potentials in het midden- en hoger management. Daarnaast begeleiden wij ook transformatie en veranderingsprocessen voor zowel leidinggevenden als voor teams.

Bij deelname aan de trajecten werken we aan de volgende resultaten:

  • Vertrouwen, verbinding en synergie
  • Adaptief en verandervermogen
  • Creatie en resultaatgerichtheid
Testimonial
“Ik heb zoveel trainers gezien en ik vind jou de beste (samen met een voormalig voorzitter van een herenclub). Je bent een wolf in schaapskleren, een soort kwaadaardig roodkapje. Ik heb het idee dat je aanpak mensen op weg kan helpen, it sure helped me! En aangezien ik een egocentrische, hypergevoelige narcist ben zeg ik dat niet gauw. En je ziet er goed uit! Ik ook natuurlijk en dat schept al gauw een band.”
~ Michiel
Lees meer testimonials

“When people are united with their real power,
the power to create what they want to create,
they always choose what is highest in humanity.”

Robert Fritz

Mogelijke thema’s voor organisaties om te starten met onze leiderschapsprogramma’s zijn:

  • We willen jong talent aan ons binden met een persoonlijk ontwikkelingsprogramma, wat de diepere lagen raakt en wat tegelijkertijd ook praktische vaardigheden biedt
  • Binnen onze organisatie dragen we resultaatgerichtheid uit. De resultaten blijven echter achter. Hoe kunnen we deze stagnatie doorbreken?
  • Verbinding is binnen onze organisatie het toverwoord, maar managers sturen in de dagelijkse praktijk vanuit macht en hiërarchie. Hoe kunnen we de verhoudingen binnen het bedrijf veranderen, waardoor meer autonomie, verbinding en ondernemerschap ontstaat?
  • Afdelingen werken als eilanden naast elkaar; de vijand zit binnen in plaats van buiten. Hoe krijgen we samenwerking en synergie binnen onze organisatie?
  • Stagnerende besluitvormingsprocessen: een besluit blijkt geen besluit en de leidinggevenden opereren onvoldoende op eigen kracht. Hoe kunnen we dit doorbreken?

Wil je meer informatie of heb je vragen over een mogelijk leiderschapstraject binnen jouw organisatie? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.