Inspira

Kerstwens

“Verheug je over het licht. Ook al zie je ’t nog niet, het komt in
jouw diepste duisternis en daar mag je blij om zijn.“

Het is bijna Kerstmis. Ik hou van de symboliek van het kerstfeest. Het is het feest van het licht. De langste nacht hebben we gehad en de dagen worden weer lichter. Als je christen bent, brengt de geboorte van Jezus je de belofte van het licht. Er is geen donker wat het licht niet bereiken kan.

Dertig jaar geleden, in de nacht van Eerste op Tweede Kerstdag, is mijn vader overleden. Het heeft een gat in ons gezin geslagen en ook in mij. Een heel zwart gat. Na dertig jaar kan ik zeggen dat het gat eindelijk weer licht is. En dat mijn schade mijn schat is geworden. Ik heb het overwonnen. Daar ben ik trots op.

Deze week twitterde iemand: ‘Some people pass through our lives in a shorter time frame than we had hoped to teach us things they never could have taught if they stayed.’

Ik kan eindelijk zeggen dat het voor mij zo is.

Als je het nu moeilijk hebt, dan wens ik licht voor jou en dat je hoop kunt houden. Als je veel licht hebt, dan wens ik voor jou dat je het aan anderen kunt geven.

Fijne feestdagen!

~ Annemarie Baltus
23 december 2016

Persoonlijke ontwikkeling
Wil je verder komen met je persoonlijke ontwikkeling? Inspira biedt verschillende trajecten (eventueel op maat) aan.     Lees verder
Volg Annemarie op:
twitter-grijs
facebook-grijs
linkedin-grijs

Inspiratiemail
Wil je geen artikel van Annemarie missen? Schrijf je dan in voor haar maandelijkse Inspiratiemail.     Aanmelden


Tags
inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over (één van) onze programma's? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.