Inspira

De wet van Sinterklaas

Een tijd geleden kwam P. terug op iets wat ik een paar jaar daarvoor tegen haar had gezegd en wat haar altijd bij is gebleven:

De wet van Sinterklaas:
‘Als je niet vraagt wat je wilt, dan krijg je wat anders!’

P. heeft dankzij deze wet een nieuwe baan gekregen. Bij mij was de wet naar de achtergrond verdwenen. Maar hoe leuk is het om het weer even op te frissen en te delen. In de tijd dat ik die wet tegen P. verkondigde, was een van mijn coachees directeur geworden, omdat zij tegen haar baas had gezegd dat ze dat graag wilde.

Als je niet vraagt wat je wilt, dan krijg je wat anders! Ik voel meteen een aantal zaken die IK WIL in mij opkomen. Ik ga ze gelijk vragen….  en jij?

~ Annemarie Baltus


Annemarie is executive coach en leiderschapsontwikkelaar. Zij werkt voor leiders die vanuit hun hart willen leiden en bereid zijn het innerlijk werk te doen wat daarvoor nodig is.

Rob den Best schreef al eerder over de wet van Sinterklaas. Als e-book is het te vinden op www.robdebest.nl
Lees hier meer  blogs 
Persoonlijke ontwikkeling
Wil je verder komen met je persoonlijke ontwikkeling? Inspira biedt verschillende trajecten (eventueel op maat) aan.     Lees verder
Volg Annemarie op:
twitter-grijs
facebook-grijs
linkedin-grijs

Inspiratiemail
Wil je geen artikel van Annemarie missen? Schrijf je dan in voor haar maandelijkse Inspiratiemail.     Aanmelden


inspira contact

Wil je meer informatie of heb je vragen over (één van) onze programma's? Bel ons via 0341-353 466. Of stel je vraag via ons contactformulier     Wij nemen dan snel vrijblijvend contact met je op.